Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Oficiálne: Buček je opäť hráčom HK Nitra

NITRA - Do Nitry sa vracia Samuel Buček.
Zdroj: 31439
Zdieľajte:

Stále iba 20-ročný slovenský útočník Samuel Buček si znova oblečie dres HK Nitra. 39-gólový hráč uplynulého ročníka urobil svoje rozhodnutie po konci vo fínskom klube KooKoo. Samuel Buček odohral za fínsky tím v Liige len tri zápasy, v ktorých získal jediný bod za asistenciu. V ďalších dvoch sa ocitol na súpiske, no na ľad sa nedostal. Naposledy figuroval v zostave ešte na konci septembra, keď KooKoo prehralo 1:2 po predĺžení na ľade KalPy Kuopio.

Prečítajte si aj

VIDEO Slovenský hokejista sa v Česku vracia po zranení do hry, pri debute strelil gól

„Sme veľmi radi, že s k nám vracia vynikajúci mladý odchovanec nášho klubu. Veríme, že spoločne nadviažeme na minuloročnú úspešnú spoluprácu, ktorá znova pomôže Samovi i nášmu klubu. Svojím návratom do Nitry ukázal skutočné nitrianske srdce. Keďže si odchovancov veľmi vážime, takisto sme mu na naše podmienky ponúkli solídnu ponuku, faktom však je, že mal na stole aj iné ešte lukratívnejšie ponuky aj zo Slovenska. O to viac nás teší, že znova bude hráčom Nitry. Zmluva je podpísaná do konca sezóny,“ povedal k návratu prezident klubu Miroslav Kováčik.

20-ročný krídelník v minulej sezóne zažiaril v najvyššej slovenskej súťaži. V základnej časti nazbieral 51 kanadských bodov (30+21) a v play-off pridal ďalších štrnásť (9+5). Jeho gólostroj sa zastavil tesne pod hranicou štyridsiatich presných zásahov. Sezónu v drese HK Nitra ukončil v neúspešnom finále proti HC ´05 iClinic Banská Bystrica.

Prečítajte si aj

VIDEO Ďalšia obrovská posila pre Žiar nad Hronom, prichádza obranca s dvomi slovenskými titulmi
Zdieľajte:
Zdroj informácií: HK Nitra

Diskusia

Podobné články