Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Liga majstrov? Nikdy viac, hovorí slovenský majster

BANSKÁ BYSTRICA - Účinkovanie slovenského majstra v CHL sa skončilo. A rozlúčka bola v znamení prehry na ľade Ambri-Piotta 4:3. Podľa slov manažéra Júliusa Kovala, tohtoročná účasť mužstva na medzinárodnom fóre bola konečnou.
Zdroj: 32188
Zdieľajte:

"Opäť sme sa presvedčili, že konfrontácia s najlepšími mužstvami v Európe nám má čo ukázať. Máme čo zlepšovať, ale treba si uvedomiť, že pracujeme v diametrálne odlišných podmienkach oproti klubom, proti ktorým sme hrali. To je dosť veľký rozdiel. Napriek nie úplne lichotivým prvým dvom výsledkom u súperov si však celé naše účinkovanie dovolím zhodnotiť kladne," povedal po záverečnom stretnutí v Lige majstrov Július Koval, funkcionár HC 05 iClinic Banská Bystrica.

Prečítajte si aj

Belasí reagujú na medializované informácie ohľadom dlhu: Zlyhal ľudský faktor

Náš trojnásobný šampión pár mesiacov tvrdil, že Liga majstrov predstavuje vysoké náklady a takmer žiadny zisk. Z toho dôvodu do toho veľmi nechcel ísť, ale nakoniec to ešte skúsil. Avšak v prípade, že Bystrica vyhrá aj tento rok Tipsport ligu, rázne odmieta účasť medzi najlepšími tímami. "Stopercentne to vylučujem. Ak by sme v tejto sezóne vyhrali, na budúci rok o tom určite nebudeme uvažovať," jasne odpovedal Koval.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportky.sk

Diskusia

Podobné články