Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jedno WC pre viacerých hráčov, či spanie na zemi, Jančušku teší, že svoje skúsenosti môže odovzdať inde

NOVÉ ZÁMKY - Dva dni uplynuli od odvolania trénerov Milana Jančušku a Jerguša Baču z pozície trénerov v klube HC Nové Zámky.
Zdroj: 32467
Zdieľajte:

„Prišli sme na vedenie klubu a tam nám oznámili, že sme pri mužstve skončili. Naše názory sa rozchádzali a je nám ľúto, ze nemôžme pokračovať a že sa naše trénerské ambície nenaplnili. Teda hrať o čo najlepšie umiestnenie v súťaži,“ povedal v rozhovore pre sport24.sk už bývalý hlavný kouč mužstva z južného Slovenska Milan Jančuška. Skúsený tréner následne v krátkosti zhodnotil svoje úvodné účinkovanie pri tíme.

Prečítajte si aj

VIDEO Vyslyší Washington prosby fanúšikov? Volajú späť po slovenskom mladíkovi

„Nemáme sa za čo hanbiť, veď po prvej sezóne sme získali historicky najvyšší počet bodov po základnej časti (92) a vyhrali sme aj Vyšehradský pohár. Teším sa však na ďalšie trénerské výzvy a že svoje trénerské skúsenosti budeme môcť odovzdať inde,“ pokračoval čochvíľa 60-ročný rodák z Liptovského Mikuláša.

Prečítajte si aj

VIDEO Tri roky bez gólu? Spoluhráč Tomáša Tatara vie o tom svoje a smeruje k smutnému rekordu

V kuloároch rezonovala informácia, že niektorí hráči nemali dôstojné podmienky na fungovanie. Mali sa objaviť problémy s ubytovaním i výstrojom. Dokonca mali spať na zemi a disponovať jedným WC. Údajne museli v minulej sezóne merať cestu na duel pod Dubeň prostredníctvom MHD.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články