Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO O Spilarovi sa čoskoro rozhodne, Mesikämmen na tribúne, Boltun si znovu nezahrá

MICHALOVCE - Mužstvo zo Zemplína naposledy prehralo v Trenčíne 3:0. V piatok vycestuje na ľad trojnásobného slovenského majstra.
Zdroj: 32130
Zdieľajte:

Aj keď sa východoslovenskej Dukle darí a nachádza sa krásnom štvrtom mieste tabuľky, stále ešte nehrala v kompletnom zložení. Veterán Gabriel Spilar neodohral ani jeden súťažný duel, Peter Boltun zasa laboruje s tým istým zranením kolena a čaká ho ďalšia operácia.

Prečítajte si aj

VIDEO Zmeny v Nových Zámkoch: Tréneri dostali padáka!

„Čo sa týka Gabriela Spilara, ešte sme sa nerozhodli, či ho postavíme tento týždeň. Skôr to ale vidím až na ďalší týždeň. Nechceme nič uponáhľať, pretože dosť dlho sme čakali, kedy sa dá do poriadku. V tréningoch už zaberá naplno, potrebuje ale dohnať tréningový deficit. Ako hovorím, nie sme ešte rozhodnutí, kedy ho postavíme. Rozhodneme sa až tesne pred samotnými zápasmi," hovorí v dialógu pre novinyzemplina.sk tréner "líšok" Miroslav Chudý. Skúsený kouč informoval aj o ďalšom útočníkovi Boltunovi, ktorý si taktiež nepripísal žiadny ligový štart.

Pozrite si aj

VIDEO Fín v službách Michaloviec sa nebojí, rozdal si to s útočníkom Trenčína

"Pri Peťovi Boltunovi sa potvrdili najhoršie prognózy. Opäť bude operovaný, keďže má poškodené krížne väzy. Na dlhšie s ním teda nemôžeme rátať,“ doplnil k stavu hráčskeho kádra šéf michalovskej lavičky. Michalovce nastúpia v piatok pod Urpínom. Chýbať im bude fínsky obranca Konsta Mesikämmen, pre päť vyšších trestov. Súboj s majstrom si tak pozrie iba z hľadiska.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: novinyzemplina.sk

Diskusia

Podobné články