Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hradec Králové hlási dve posily: Prichádza americký obranca a taktiež zámorský bratranec slovenských dvojčiat

HRADEC KRÁLOVÉ - Hokejový Hradec Králové pokračuje v riešení situácie hlavne v zadných radoch. Po tom, ako na skúške neuspeli Philip Samuelsson a Tomáš Voráček, prichádza americký obranca Conor Allen a taktiež útočník Kevin Klima.
Zdroj: 15258
Zdieľajte:

29-ročný Allen sa dohodol s vedením Hradca na dvojmesačnej skúške. Minulú sezónu odohral za HC Plzeň. Získal 18 kanadských bodov: "Po odchode Oskarsa Cibulskisa máme v defenzíve malú konkurenciu a potrebujeme ju zvýšiť. Hľadali sme na českom trhu, ale k dispozícii nebol žiadny vhodný hráč," hovorí generálny manažér Aleš Kmoníček: "Očakávame od neho, že skvalitní hru dopredu aj dozadu," doplnil športový manažér Ján Bednář.

Prečítajte si aj

VIDEO Mladý slovenský brankár napriek úspešného kempu mieri v zámorí do nižšej súťaže

Druhou posilou je 22-ročný útočník Kevin Klima. Jeho otec Petr sa narodil v Česku, samotný Kevin sa ale narodil počas otcovho pôsobenia v NHL, takže je Američan. Má brata, dvojičku Kellyho. Zaujímavé však je, že je bratrancom slovenských útočníkov - Lukáša a Tomáša, ktorý majú rovnaké priezvisko - Klíma. Kevin túto sezónu začal v Sparte Praha, tá s nim kvôli pretlaku hráčov po štyroch dueloch ukončila zmluvu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: mountfieldhk.cz, eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články