Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Tréner HC Košice: Nie je to u nás také zlaté, ako to na prvý pohľad vyzerá

POPRAD - Tradičné východniarske derby pod Tatrami predstavovalo drámu s dobrou kulisou. Líder tabuľky sa dostal do dvojgólového vedenia, ale nakoniec bral iba bod, keďže kamzíci vyrovnali a následne rozhodol súboj v predĺžení Patrik Svitana.
Zdroj: 32480
Zdieľajte:

Košičania vykorčuľovali na popradský ľad pred televíznymi kamerami za výdatnej podpory svojho fanklubu. Prvá tretina bola značne rozkúskovaná mnohými vylúčeniami a mužstvá sa ťažšie dostávali do tempa. Derby nabralo správne grády od druhej polovice úvodného dejstva.

Prečítajte si aj

VIDEO Asistencia Sekeru nepomohla, Erik Černák s prehrou

Na góly sa však čakalo do 24. minúty. Vtedy udrel Pavel Klhůfek a o dve minúty si to zopakoval. Oceliari vyhrávali 2:0. Potom góly strieľali už iba domáci hokejisti. Svitana ich dal dva vrátane víťazného a pridal sa k nemu obranca Lukáš Kozák. "My si veľmi vážime toto víťazstvo, vyhrali sme s mužstvom, ktoré je prvé v tabuľke. Zápas bol vyrovnaný, nebolo by to spravodlivé, keby sme zobrali všetky tri body, lebo sme mali aj chyby. Som rád, že sa šťastie priklonilo na našu stranu," komentoval zisk dvoch bodov s dávkou pokory kouč domáceho tímu František Štolc.

Prečítajte si aj

VIDEO Dvojica Michalovčanov do Humenného, v zostave aj bývalý hráč Košíc

Hosťom sa už neraz stalo, že premrhali vypracovaný náskok. V piatok sa natrápili doma s Miškovcom, teraz v Poprade. Rozdiel bol len v tom, že v Steel aréne im šťastena priala v nájazdovej lotérii. "Za ten bod som rád, lebo domáci mali väčšiu túžbu po víťazstve," vyriekol úvodnú vetu na tlačovke tréner Košíc Peter Draisaitl. Ten pri víťaznom góle Svitanu doslova na sekundu zamrzol na striedačke a neveriacky sa pozrel na kolegu Šolca. "Väčšina osobných súbojov, súbojov o puk bola v domácej réžii, my sme celých 60 minút nehrali to, čo sme si povedali a čo nás malo zdobiť. Túto sezónu sme už niekoľkokrát premárnili dvojgólový náskok. Nie je to u nás také zlaté, ako to na prvý pohľad vyzerá,"dodal skúsený lodivod Oceliarov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články