Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Môj dom, môj hrad, Mašlonka upokojil Trenčana

MICHALOVCE - Na Zemplíne stále platí môj dom, môj hrad. Piatym tímom do partie porazených sa zaradili Nové Zámky, ktoré skórovali jediný raz v tretej tretine zásluhou Filipa Bajteka. Jeho spoluhráč a brankár Matej Kristín musel štyri razy loviť puk zo siete.
Zdroj: 32466
Zdieľajte:

Po necelých stodvadsiatich sekundách hry zaskočil Matej Giľák hosťujúceho brankára peknou strelou, ktorá skončila za jeho chrbtom. Úvod v podaní Michaloviec bol ako z rozprávky. "Boli sme si vedomí, že súper nás príde napádať. Tešíme sa, že sme aj v tomto zápase potvrdili príslovie môj dom, môj hrad," uviedol domáci útočník Marek Mašlonka, ktorý v úvode prostrednej tretiny zvyšoval už na 3:0.

Pozrite si aj

VIDEO Marcel Haščák: Minuloroční tréneri nám nevyhovovali

Stretnutie sa hralo v nervóznejšom duchu. Hostia tvrdo dohrávali domácich hráčov, čo vyúsťovalo do drobných šarvátok. Dukla protivníkovi tiež ukázala, ako sa nakladá s presilovkami. Dve dokázala využiť."Mali sme veľa potrestaných hráčov. To by sa nemalo stávať. Aspoň, že sme to sčasti odčinili pri našich početných výhodách," povzdychol si 32-ročný Popradčan a k častým vylúčeniam odvetil: "Neviem, prečo to takto je. Choďte sa opýtať do šatne," uškrnul sa. Následne si už na túto problematiku tímu posvietil vážnejším tónom. "Sám som bol vylúčený. Myslím si však, že hráme nedisciplinovane a niektoré zákroky ani nemuseli byť. Faulovali sme aj napriek tomu, kedy nebola žiadna šanca. Musí sa to zlepšiť. Teraz sme mali šťastie, ale ostatné tímy nás môžu za to trestať," doplnil Mašlonka.

Prečítajte si aj

Trenčín opäť zlyhal, Detva vycvičila Liptákov a bitku o Hron ovládol majster

Zemplínčania od dvanástej minúty dohrávali súboj bez obrancu Mesikämmena. Najprv atakoval Pavúka a hneď na to sa spustila mela, v ktorej patril medzi najaktívnejších aktérov. Na druhej strane ani zverenci trénera Jančušku v tomto smere nezaostávali. "Mali za sebou dlhú cestu a my sme na nich vybehli. Časť presiloviek sme premenili, oni ani jednu. Aj to rozhodlo zápas," poznamenal "pravák" východniarov Marek Mašlonka, ktorý na záver dodal: "Adam Trenčan nemá byť prečo sklamaný. Skôr ho môže tešiť, že nemusí finančne prispieť do kasy," zasmial sa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články