Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Mladý slovenský útočník si podmaňuje Fínsko, žiari a je najlepším strelcom klubu

HELSINKI - Mladý slovenský útočník Filip Krivošík prežíva skvelý úvod sezóny 2019/20. Ak si formu udrží, tak sa môže zaradiť medzi najväčšie hviezdy minimálne jeho mužstva HPK Hämeenlinna.
Zdroj: 32453
Zdieľajte:

19-ročný Bratislavčan v uplynulom ročníku získal s HPK v tamojšej Liige majstrovský titul. Prispel k nemu v 24 dueloch základnej časti (1+2) a ôsmimi v play-off (1+0). Dokopy tak získal v 32 zápasoch štyri body. V novej sezóne je už teraz na tom o dosť lepšie.

Pozrite si aj

VIDEO Černák ukázal neskutočnú prácu s hokejkou a pukom

Krivošík zatiaľ nastúpil osemkrát a nazbieral šesť kanadských bodov za štyri góly a dve asistencie. V celom tíme HPK sú produktívnejší iba Valtteri Puustinen (2+7) a Cody Kunyk (1+7). Krivošík je najlepším strelcom klubu. Najbližšie sa Hämeenlinna predstaví v piatok (4.10.) na ľade Ilves Tampere.

Bývalý reprezentant Slovenska do 20 rokov, ktorý už zasiahol aj do zápasov seniorského výberu, pridal k svojim šiestim bodom v Liige aj dva góly v Lige majstrov. V stretnutí na ľade Zugu prispel zásahom v 42. minúte a rozhodujúcom nájazdom k výhre 5:4 po sn.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články