Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Dukla porušila nepísané pravidlo, ostrostrelec Slovana nehľadal výhovorky

MICHALOVCE - Nie je nováčik ako nováčik. Dokonale to platí pri hráčoch Michaloviec, ktorí sa držia v tesnom závese za košickým lídrom. Vypredaný štadión sledoval výborný duel, v ktorom "líšky" pokorili velikána zo Slovana.
Zdroj: 32408
Zdieľajte:

"Michalovce hrajú doma skvelo. Neviem presne povedať, či už stihli doma prehrať, ale na ich ľade sa hrá veľmi ťažko. Zopár gólov sme im darovali a stalo sa to po našich chybách. Tie sa však stávajú," nepriamo priznal silu ligového nováčika dvojgólový strelec Slovana Tomáš Zigo.

Prečítajte si aj

Fehérváry s Pánikom vyhrali, držiteľ SC nemohol odletieť na zápas a účastník nemeckej DEL len tesne prehral s Chicagom

Reprezentačný útočník v 10.minúte nekompromisne zavesil puk do brány Trenčana a v tretej tretine vykresal iskierku nádeje z trestného strieľania. "Oba góly by som s radosťou vymenil za tri body. Absolvovali sme neskutočne dlhú sedemhodinovú cestu na Zemplín, ale to nás vôbec neospravedlňuje. Do Michaloviec sme dorazili s predstihom a mali sme k dispozícii aj ranné rozkorčuľovanie," nesnažil sa nič obhajovať už sedemgólový strelec belasej partie.

Prečítajte si aj

Fantastická prestrelka na juhu Slovenska, Košice rozdrvili Nitru deviatimi gólmi

V úvode tretej tretiny počas necelej polminúty mierili na trestnú lavicu Vandas a Meszároš. Dukle sa tak naskytla obrovská príležitosť definitívne strhnúť súboj na svoju stranu, ale dráma pokračovala do posledných sekúnd. Zároveň v súčasnom hokeji platí, že kto nevyužije dvojnásobnú presilovku, nezaslúži si vyhrať, čo sa v tomto prípade nenaplnilo. "Je to len fráza," stručne odvetil rodák spod Urpína Zigo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články