Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Z Hlinkovej smrti sú v šoku aj hráči

Reakcie slovenských hokejistov na tragickú smrť bývalého reprezentanta Miroslava Hlinku sú rozpačité.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Martin Štrbák, obranca Košíc a bývalý Hlinkov reprezentačný spoluhráč: "Dozvedel som sa to v kabíne po zápase. Keď odíde zo sveta niekto, koho dobre poznáte, je to veľmi smutné. Neviem, čo bolo príčinou, no asi musel veľmi trpieť. Ľudia by takto zo sveta nemali odchádzať. Miro bol môj spolubývajúci na MS, keď sme sa v roku 2002 stali majstrami sveta a aj keď sme boli v Petrohrade. Zažili sme toho spolu veľa, získali sme spoločne tri cenné kovy. Ťažko mi je o tom rozprávať. Je to pre mňa šok, nemám na to slov."

Marek Kolba, obranca Martina a bývalý Hlinkov spoluhráč z Banskej Bystrice: "Mám z toho nepríjemné zimomriavky. Je mi to nesmierne ľúto. S Mirom som pôsobil v Banskej Bystrici takmer tri celé sezóny. Vždy, keď bol Miro v kabíne, bola tam veľká zábava. Chcem touto formou vyjadriť úprimnú sústrasť celej jeho rodine."

Ladislav Nagy, útočník Slovana Bratislava a bývalý Hlinkov spoluhráč z reprezentácie: "Nevedel som o tom, som v šoku. Boli sme v kontakte, keď sme hrali v Banskej Bystrici prípravný zápas. Vtedy vyzeral v pohode, nerozumiem, čo sa stalo."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články