Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Čo vadí Šuplerovi na Craigovi Ramsaym?

POPRAD - Slovenská reprezentácia uzavrela otázku hlavného trénera. Ku kormidlu sa opätovne dostal kanadský odborník Craig Ramsay. Jeho pokračovanie pri národnom tíme vyvolalo v radoch verejnosti obrovské nadšenie.
Zdroj: 29811
Zdieľajte:

Pred pár mesiacmi bývalý tréner slovenskej reprezentácie Július Šupler, ktorý viedol mužstvo v rokoch 1993 - 1996 a 2006 - 2008, nesúhlasil s pôsobením 68-ročného kouča na lavičke Slovenska. Po predĺžení spolupráce s týmto odborníkom svoje tvrdenia zopakoval.

Prečítajte si aj

Adam Liška prvýkrát skóroval, Petrohrad padol v Jekaterinburgu, Magnitogorsk odvolal trénera

"Ak sa vedenie rozhodne pre pána Ramsayho (vyjadrenie pred zasadnutím VV SZĽH, pozn.), nebudem najspokojnejší, pretože tam boli veci, ktoré nekorešpondovali s najnovšími poznatkami. Chlapci sa snažili, hrali dobre, ale rozhodujúce boli veci koučingu. Treba sa na to dívať progresívnejšie a robiť veci inak. Nechcem sa v tom ale rýpať. Ak je pán Šatan presvedčený o tom, že to bude najlepšia cesta, má právomoci aj zodpovednosť,“ nechal sa počuť v dialógu pre východoslovenský denník Korzár. Niekdajší úspešný tréner Trenčína, Slovana či ruského CSKA Moskva skôr vidí, aby sa dával priestor koučom z vlastnej liahne.

Prečítajte si aj

VIDEO Čierny scenár sa nenaplnil: MsHK Žilina ostáva na hokejovej mape!

"Česi by to v živote nespravili. Máme dosť progresívnych trénerov, ktorí majú skúsenosti aj vzdelanie na to, aby mohli viesť reprezentáciu. Súčasné rozhodnutie nie je najšťastnejšie. To je môj názor,“ doplnil Július Šupler.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: korzar.sk

Diskusia

Podobné články