Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Veľa hráčov ešte povie slovo v Tipsport lige

MICHALOVCE - Odveta sa nepodarila. Do Michaloviec pricestoval atraktívny súper HC Košice. S týmto protivníkom sa Dukla stretla minulý piatok a prehrala hladko 4:0. Doma sa dostavil výsledok 1:3. Nielen zápas, ale aj prípravu hodnotil pre hokejovysvet.sk jeden z asistentov trénera Peter Bartoš, ktorý v deň súboja oslávil 46. narodeniny.
Zdroj: 32318
Zdieľajte:

Zemplínčania sa chceli pred vlastnými divákmi na Košice vytiahnuť, a to sa im darilo napĺňať od konca prvej tretiny. Tri minúty pred prvou sirénou prestrelil hosťujúceho brankára Košarišťana legionár Lalancette. Bol to však prvý a posledný gól "líšok". Potom dvakrát lovil puk zo siete Trenčan a pri power-play zasadil záverečný úder Juraj Milý.

Prečítajte si aj

VIDEO Do Popradu sa vracia miláčik zadných radov!

"Samozrejme, mrzí nás výsledok, no myslím si, že chalani podali dobrý výkon. Hrali bez rešpektu. Svoje šance sme však zahodili. Mňa ale potešila predvedená hra mužstva a dodržali sa veci, ktoré sme si ráno povedali," uviedol pred domácou šatňou Peter Bartoš. Michalovce majú k dispozícii pomerne široký káder, a tak si môžu dovoliť nasadzovať do hry viacero typov hráčov. Pred východniarskym derby opäť dostali voľno niektoré opory.

Prečítajte si aj

Po ročnej pauze sa vydal do Nórska

"Stále sme v príprave. Ešte sme sa nevenovali niektorým činnostiam, ku ktorým postupne prechádzame. Privítali sme aj dvojicu nových hráčov. Väčšina našej kabíny buď ešte nehrala extraligu, alebo len vo výnimočných prípadoch. Proti kvalitným súperom budú hráči rásť a zlepšovať sa. Veľa z nich ešte povie slovo v Tipsport lige," tvrdil martinský rodák, ktorý po zápase dostal v šatni tortu ako darček k 46. narodeninám.

Prečítajte si aj

VIDEO Mzdy hokejistov v Tipsport lige: V akej výške sa pohybujú?

Duklu čaká v piatok večer generálkový súboj na ľade Miškovca. Zhodou okolností, tieto kluby ešte nedokončili finále Tatranského pohára. Stane sa tak 25. októbra na východe v rámci 16. kola. O týždeň začína nový ročník a pre Michalovce bude mať špecifickú príchuť, pretože pôjde o historickú premiéru. "Budeme sa snažiť čo najlepšie pripraviť. Každý z nás sa už na to teší, kedy to vypukne. Máme za sebou dva mesiace prípravy," doplnil jeden z asistentov trénera Miroslava Chudého.

Peter Bartoš je legendou slovenského hokeja. Jeho životopis je veľmi pestrý. V roku 2000 získal s reprezentáciou striebornú medailu na MS v Petrohrade. O rok neskôr naskočil do prestížnej NHL v drese Minnesoty Wild. Najvydarenejšie obdobie kariéry ho zastihlo v Košiciach, kde celkovo nazbieral päť majstrovských trofejí. V máji posilnil realizačný tím nováčika., keď doplnil duo Chudý - Šechný. "Mám na starosti aj videoanalýzu. Každý z nás troch si môže povedať svoj názor. Mojou úlohou je dirigovať obranu, Rišo Šechný sa venuje útočníkom a Miroslav Chudý je viac sústredený na hru tímu," vymenoval povinnosti trénerského triumvirátu v Michalovciach 46-ročný Peter Bartoš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články