Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ako by vyzeral tím poskladaný z kanadských hráčov, ktorých majú na súpiskách tímy Tipsport ligy?

BRATISLAVA - Niekoľko dní pred štartom novej sezóny Tipsport ligy má trinásť účastníkov na súpiskách dokopy 26 kanadských hráčov. Ako by vyzeral tím zložený z týchto hokejistov?
Zdroj: 28848
Zdieľajte:

Brankári

Barry Brust má skúsenosti z NHL aj KHL, obliekol aj dres národného tímu Kanady, ale... videli ste zápasy Banskej Bystrice v CHL? Tyler Beskorowany momentálne chytá fantasticky, takže keby záležalo na aktuálnej forme, tak musí byť číslom jeden. Každopádne, v prípade, že by sa táto dvojica stretla v jednom tíme aj v skutočnosti, tak tréneri aj fanúšikovia by si mohli mädliť ruky.

Prečítajte si aj

Najmladší tím v Tipsport lige má HC ´05 iClinic Banská Bystrica, najstarší Miškolc

Obrancovia

Fantastický úvod ročníka má Davis Vandane, ktorý vymenil Zvolen za Miškolc. Aktuálne je rozhodne najlepším ofenzívnym obrancom v lige. V prvej obrannej dvojici by ho ideálne doplnil Jordon Southorn, ktorý vie tiež smerom dopredu čo-to ukázať, spĺňa aj defenzívne povinnosti. Tvrdým mužom bude nitriansky Olsen, skvelé korčuľovanie a rozohrávku má Betker. Po roku v Nitre do Trenčína zamieril McCormack, v našej tretej obrane sa stretol s bývalým spoluhráčom Mitchom Versteegom. Ako siedmy bek je k dispozícii Nick Ross.

Útočníci

Poskladať útoky nie je pri obrovskej konkurencii vôbec jednoduché. Prakticky všetky nami vytvorené formácie by mohli byť považované ako prvá lajna, kvalitu na to majú. Do našej prvej sme zaradili hráčov zo stredného Slovenska a teda z Banskej Bystrice a Zvolena. Druhý útočník tvorí nitrianska enkláva, tretiemu šéfuje na centri Trotter a posledný je poskladaný z hokejistov DVTK a MAC.

Ako by podľa nás vyzerala najsilnejšia zostava z hráčov zo zámoria?

Beskorowany (Brust) - Southorn, Vandane, Betker, Olsen, McCormack, Versteeg, Ross - Hickmott, McPherson, Bonis - Scheidl, Kerbashian, Blackwater - Alderson, Trotter, Tousignant - Beach, Harrison, Langkow - Beauvillier

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý kanadský útočník Zvolena mení dres v rámci ligy

Zoznam kanadských hráčov na súpiskách tímov Tipsport ligy:

Brankári: Barry Brust (HC Slovan Bratislava), Tyler Beskorowany (HC ´05 iClinic Banská Bystrica)

Obrancovia: Nick Ross, Davis Vandane (DVTK Jegesmedvék Miškolc), Jordon Southorn (HC ´05 iClinic Banská Bystrica), Mitch Versteeg, Dylan Olsen (HK Nitra), Ben Betker (HKM Zvolen), Graeme McCormack (Dukla Trenčín)

Pravé krídla: Kyle Beach (DVTK Jegesmedvék Miškolc), Jordan Hickmott (HC ´05 iClinic Banská Bystrica), Lane Scheidl (HK Nitra), Brandon Alderson (Dukla Trenčín)

Centri: Kale Kerbashian, Judd Blackwater (HK Nitra), Allan McPherson (HKM Zvolen), Chris Langkow (MAC Budapešť), Ryan Harrison (DVTK Jegesmedvék Miškolc), Jake Coughler, Andrej Radjenovic (obaja Dukla Trenčín), Christophe Lalancette (HK Dukla Ingema Michalovce)

Ľavé krídla: Kyle Bonis, Brock Trotter (obaja HKM Zvolen), Mathieu Tousignant, Francis Beauvillier (obaja DVTK Jegesmedvék Miškolc), Josh Pitt (MAC Budapešť)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články