Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO MsHK Žilina mobilizuje fanúšikov: Príďte nám pomôcť zachrániť hokej!

ŽILINA - Tento piatok bude môže byť "veľkým" dňom hokeja v Žiline. Na programe je mimoriadne zasadnutie Mestského zastupiteľstva, kde sa bude rozhodovať o ďalšom osude najrýchlejšej kolektívnej hry pod Dubňom.
Zdroj: 29831
Zdieľajte:

Prinášame Vám oficiálne stanovisko klubu, ktoré sa objavilo na jeho oficiálnom profile na facebooku bez redakčných úprav:

Prečítajte si aj

VIDEO Utorkový zápas Zlín - Trenčín prinesie dve nezvyčajné novinky

Vážení fanúšikovia Vlkov

Piatok, 6.9.2019, môže byť dňom, ktorý sa čiernym písmom zapíše do histórie žilinského hokeja. Od 13:00 zasadne mimoriadne Mestské zastupiteľstvo a bude rozhodovať o osude nášho/vášho klubu. Prejednávať sa bude Zmena rozpočtu mesta a Návrh na schválenie Zmluvy o nájme nehnuteľností so spoločnosťou MsHK Žilina, a.s. Preto vás všetkých, ktorým záleží na osude MsHK, pozývame na toto zasadnutie! Príďte podporiť svoj klub, ukážte, že za Vlkmi stojíte ako praví fanúšikovia, že dokážete klub podporiť aj naživo, nielen spoza klávesníc vo virtuálnom svete. Žilinský hokej potrebuje každého jedného z vás! ĎAKUJEME

Prečítajte si aj

VIDEO Humenné predstavilo nové logo, dresy a získalo prvú výhru v príprave

Veríme teda, že sa veci pohnú správnym smerom a nebudeme si musieť opäť zo zoznamu škrtať ďalší hokejový klub, ktorý "zomrie" pre neuvážené kroky.

ANKETA: Podarí sa zachrániť hokej v Žiline?

  • Áno, fanúšikovia presvedčia zastupiteľstvo.

    66%

  • Nie, niektorí poslanci budú proti podpore.

    34%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články