Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Brust je späť v Slovane, no mohol ostať v KHL: Prečo prijal ponuku z Tipsport ligy?

BRATISLAVA - Skúsený kanadský brankár Barry Brust sa vrátil do Slovana Bratislava napriek tomu, že mohol ostať v KHL.
Zdroj: 20902
Zdieľajte:

Gólman so skúsenosťami z NHL ešte nedávno riešil, aby dostal od Slovana späť svoje peniaze. Teraz sa ku klubu pridal: "Vedenie klubu sa čelom postavilo k problémom a dlhom z minulých období, čo si veľmi cením a som rád, že to celé takto dopadlo. KHL je náročná súťaž, nie je jednoduché zabezpečiť jej financovanie. Ako som už povedal, ku klubu mám pozitívny vzťah. Manažment oslovil môjho agenta s myšlienkou návratu, predostreli mi podmienky a dohoda bola rýchlo uzavretá," povedal pre klubovú stránku.

Pozrite si aj

VIDEO Absolútne neuveriteľný zákrok českého brankára v Lige majstrov: Chytil nemožné!

Pre Tipsport ligu sa rozhodol aj napriek tomu, že mal šancu ostať v KHL: "Myslím, že som prežil dobrú sezónu, dosiahol slušné čísla. S Novgorodom prebiehali isté rozhovory o pokračovaní, nakoniec sa rozhodli ísť inou cestou a veci sa vyvinuli tak, že dnes som v kabíne Slovana, čo ma veľmi teší," prezrádza.

Pred novou sezónou má Brust veľké očakávania: "Bude dôležité aby sme sa etablovali v najvyššej slovensej súťaži. Čakajú nás stretnutia s novými mužstvami, predpokladám, že na Slovan sa celé Slovensko teší. Myslím, že náš tím má kvalitu. Chcem mu pomôcť k víťazstvám, vytvoriť s druhým gólmanom Habalom kvalitnú dvojicu. Verím, že nám vyjde základná časť a načasujeme formu na playoff. Som tu dve sezóny, bolo by pekné priniesť do Bratislavy majstrovský pohár."

Prečítajte si aj

VIDEO KHL odštartovala prvým zápasom novej sezóny, o výhre rozhodli obrancovia

Jasne určil aj to, prečo prišiel do Slovana: "Mám rád trénerský tím, hlavného trénera poznám z pôsobenia v Slovane ešte z čias KHL. Ďalej je to kabína, s veľa chlapcami som už hral a teším sa na nich. V neposlednom rade sú to skvelí fanúšikovia, ktorí sú najlepší akých som kedy zažil, vytvárajú nám neskutočnú atmosféru. Bude opäť pekné vykorčuľovať na ľad za ich ovácií. Páči sa mi aj samotné mesto," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články