Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vo Zvolene stále nevedia, čo bude s ich hviezdnou posilou

ZVOLEN - Novou hviezdou zvolenskej ofenzívny by mal byť kanadský center Allan McPherson, ktorý prišiel zo Znojma, no ešte neodohral ani jeden prípravný zápas. Je zranený.
Zdroj: 30622
Zdieľajte:

Hlavný tréner Andrej Podkonický z tejto situácie nadšený nie je. Rád by ho už použil v zostave a verí, že tak bude môcť urobiť v utorok 3. septembra proti Slovanu Bratislava: "Potrebujem vidieť hlavne McPhersona, ktorý doteraz ešte na zápas nenastúpil, ale aj na ďalších hráčov. Pracujú s nimi fyzioterapeuti, verím, že všetci hráči budú k dispozícii," povedal tréner "bryndziarov" pre klubový web.

Pozrite si aj

VIDEO Brankár Nitry Hanuljak predviedol neuveriteľný zákrok lapačkou

Pre Zvolen však zdravotné problémy nie sú jedinou komplikáciou. Pred týždňom nastúpili hokejisti HKM na pardubickom ľade proti domácemu Dynamu a na tento týždeň mali naplánované ďalšie dve zápasové previerky. Ako sa napokon ukázalo, Zvolenčania zostanú bez zápasu.

V utorok mali pôvodne cestovať do Detvy, náhradnou alternatívou bolo stretnutie na domácom ľade s Liptovským Mikulášom. Ani jeden variant nevyšiel a "rytieri" si tak vyplnili program tréningom. Niečo podobné sa ale zopakovalo aj v piatok, keď pre pretrvávajúce zdravotné problémy súpera nevykorčuľujú ani na prípravné stretnutie proti Miškolcu.

Prečítajte si aj

VIDEO Zahral si s McDavidom, po odchode z Detvy mieri do ECHL
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články