Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Banskobystričania doplatili na vylúčenia, Ceman však bol s výkonom spokojný

KARLSTAD - Hokejisti HC ´05 iClinic Banská Bystrica prehrali prvý zápas Ligy majstrov proti favoritovi Färjestadu na jeho ľade 1:6.
Zdroj: 31507
Zdieľajte:

Hlavný tréner Dan Ceman jasne pomenoval príčiny neúspechu: "Sústredili sme sa na to, aby sme začali dobre. Nanešťastie sa sme spravili chybu hneď na úvod a práve tomu sme sa chceli vyhnúť. Mali sme veľa vylúčených. To proti tímu s takto šikovnými a technickými hráčmi nemôžeme dopustiť. Dostali sme góly v oslabeniach. Mimo tých našich oslabení však hráči dodržiavali herný plán a hrali dobre," hodnotil kanadský kouč.

Prečítajte si aj

Slovan prehral rozdielom triedy, Trenčín vyhral futbalovým výsledkom

Napriek päťgólovému manku videl značné pozitíva: "Hrali sme proti jednému z najlepších tímov vo Švédsku. Nebolo ľahké, že sme na stretnutie leteli len v deň stretnutia, ale odohrali sme dobrý zápas. Mali sme v zostave hráčov, ktorí hrali v Banskej Bystrici prvé stretnutie, taktiež pozmenené formácie, nakoľko nás limitujú zranenia niekoľkých hokejistov. V takomto zložení sme trénovali len štyri alebo päťkrát," vymenoval Ceman ďalšie nepriaznivé okolnosti.

"Napriek tomu môžem povedať, že sme hrali dobre, aj obrancovia. Špeciálne Vladimír Mihalik. Ukázal, že v minulosti sa dostal do NHL oprávnene. Podporil aj ofenzívu. Výborne hrala štvrtá formácia, jednoducho. Predovšetkým v hre piatich na piatich sa mi naša hra páčila. Od tohto výkonu sa do ďalších stretnutí môžeme odraziť," dodal Dan Ceman.

Prečítajte si aj

VIDEO Kanadský útočník podpísal novú zmluvu v NHL, jeho brat odohrá sezónu v Tipsport lige
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články