Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pocta pre Černáka, dostal sa medzi päť najlepších hráčov

TAMPA BAY - Slovenský obranca Erik Černák je podľa rawcharge.com piatym najlepším hráčom Tampy Bay Lightning do 25 rokov.
Zdroj: 31222
Zdieľajte:

Rebríček je postupne zverejňovaný od dvadsiateho miesta, takže prvé štyri priečky nie sú známe. Doteraz ale nepadli mená Brayden Point, Anthony Cirelli, Michail Sergačov a 25-ročný brankár Andrej Vasilevskij, takže sa očakáva, že pred slovenským bekom bude práve toto kvarteto.

Pozrite si aj

VIDEO Banská Bystrica vytasí proti švédskemu Färjestadu v CHL tajnú zbraň

Až za Černákom sa umiestnili Taylor Raddysh či Mathieu Joseph. Dvadsaťdvaročný košický rodák skončil v tomto rebríčku pred rokom na 11. mieste. V minulej sezóne nazbieral účastník MS 2019 na Slovensku a štvornásobný "absolvent" MSJ v drese "bleskov" 19 kanadských bodov (5+14) a získal stále miesto v zostave.

Obranný pár McDonagh a Černák hrával v hre piatich proti piatim viac minút ako ostatné páry Lightning – 810. Zámorský portál odhaduje, že Černák asi nikdy nebude obrancom, ktorý by pravidelne zbieral 30-40 bodov za sezónu, ale mohol by ich zbierať konštantne 20 až 25 v hre v plnom počte hráčov, pričom by hrával cez 20 minút na zápas ako veľmi platný hráč na modrej čiare.

Prečítajte si aj

Slovan predstavil ďalšieho obrancu, prichádza účastník posledných MSJ
Zdieľajte:
Zdroj informácií: rawcharge.com

Diskusia

Podobné články