Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

O zmenách v kádri sa rozhodne neskôr

POPRAD - Prvýkrát v histórii na seba narazili Poprad a Michalovce. Pekná návšteva 1251 divákov však videla prehru svojho tímu v pomere 2:3 po nájazdoch. Kamzíci tak zaznamenali neúspešný vstup do Tatranského pohára. Tréner František Štolc hovoril nielen o tomto stretnutí, ale aj všeobecne o príprave.
Zdroj: 32257
Zdieľajte:

Máli sa jeden bod po súboji s Michalovcami?

"Samozrejme. Chceli sme svojich fanúšikov potešiť výhrou, ale musíme zložiť poklonu súperovi, ktorý hral obetavo."

Aký je váš celkový dojem z nováčika súťaže?

"Urobil veľmi dobre, že si pobral rôznych hráčov od konkurentov. Disponuje skúsenosťami, no nechýba ani dravosť. Myslím si, že to nebude ľahký protivník, resp. nejaký fackovací panák."

Môžete zhodnotiť doterajšie vystúpenia v príprave?

"Prvá fáza prípravy bola o skúšaní. Máme za sebou asi tretí zápas, vrátane tých dvoch v Sheffielde, kedy sme hrali v kompletnom zložení. Bohužiaľ, zranil sa Lukáš Paukovček. Jeho miesto zaujal Peter Kundrík."

Čo hovoríte iba jedno víťazstvo? Kde je najväčší problém?

"Najväčší problém? Strata koncentrácie. Vybojujeme si náskok a vzápätí o neho prídeme. To isté sa udialo s Liptovským Mikulášom či v Anglicku."

Dvojzápas v Sheffielde absolútne nevyšiel. Čomu to pripisujete?

"V prvom súboji sme vyhrávali 3:0. Rozhodcovia nás však dlhý čas posielali do štyroch. Videli sme neférové zákroky. Nebola tam tvrdosť, ale zákernosť."

Nastanú ešte úpravy v hráčskych radoch?

"Zatiaľ nie. Máme v talóne dvoch obrancov Matejku a Johanssona, ktorí teraz nehrali. Čakáme na návrat spomenutého Paukovčeka, a potom budeme riešiť prípadnú otázku zmien v kádri."

Prečítajte si aj

Michalovce pred viac ako tisíc divákmi pokorili domáci Poprad
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články