Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bývalý obranca Nových Zámkov žaluje hviezdu NHL: Chce 8 miliónov dolárov!

OTTAWA - Hviezdny obranca Cody Ceci, ktorý bol nedávno vymenený z Ottawy do Toronta a jeho priateľka Jamie Thompsonová čelia žalobe. Tú podal bývalý obranca Nových Zámkov a naposledy hráč Pardubíc Jacob Cardwell zas so svojou priateľkou Hanou Engelovou.
Zdroj: 20553
Zdieľajte:

Dôvodom je medializovaný incident z mája minulého roku, kedy na záhradnej párty usporadúvanej Cecim prišlo k nešťastiu a Cardwellova priateľka Hana Engelová utrpela popáleniny na 35-percentách tela.

Prečítajte si aj

MetaTitle: SR Hokej KHL Bratislava Záhreb BAX.Bývalý kanadský brankár Slovana ostáva bez klubu, má však novinku

Priateľka Codyho Ceciho, ktorou je Jamie Thompsonová, vtedy chcela priliať tekuté palivo do vonkajšieho krbu, no nevšimla si, že horáky ešte nevychladli a pri plnení začali šľahať plamene práve na Engelovú: "Hana Engelová bola okamžite pohltená plameňmi," píše sa v spise. Na tri týždne bola uvedená do umelého spánku a operácia trvala 18 hodín. Informoval Ottawa Citizen.

Teraz Jacob Cardwell a Hana Engelová s rodinou požadujú po Cecim s priateľkou odškodné viac ako osem miliónov amerických dolárov. Spomínaní hokejisti boli dobrí kamaráti, spolu hrávali ešte za Ottawu 67´s v OHL. Cardwell a spol. žalujú tiež výrobcov krbu, ktorým je firma Clair de Lune Products.

Prečítajte si aj

Kanadský obranca s futbalovým menom sa vracia na staré-známe miesto
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články