Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Gajanov splnený sen, Cemanove starosti o Lampera a spokojnosť s mladíkmi

ZVOLEN - Hokejisti HC ´05 iClinic Banská Bystrica porazili na úvod Memoriálu Pavla Zábojníka francúzsky Scorpions de Mulhouse 4:1, pričom to mohlo byť ešte viac.
Zdroj: 32194
Zdieľajte:

To si uvedomoval aj hlavný tréner "baranov" Dan Ceman, ktorý však vyjadril nespokojnosť s prostrednou časťou hry: "Boli sme lepším tímom ako Mulhouse. Prvú a tretiu tretinu sme hrali výborne, ale druhej sme hrali pomalšie a nebola to hra, akou sa chceme prezentovať," hovorí pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Slovan prišiel o vedenie a prehral proti účastníkovi českej Extraligy, Michalovce porazili maďarského súpera

Celkovo mal z predvedeného výkonu svojho mužstva dobrý pocit: "Oslabenia boli veľmi dobré, presilovky ešte potrebujeme zlepšiť. Štvrtá formácia mladých hráčov Michal Matoušek, Oliver Giertl a Lukáš Lunter hrala excelentne," chválil kanadský kouč. Druhý dvaja menovaní sa dostali aj na oslabenia: "Hrali skvele. Giertl hral oslabenia v repre do 20 rokov, Lunter nastupoval v tejto hernej situácii v juniorke," ozrejmil Ceman.

Dva góly zaznamenal šikovný fínsky krídelník Joona Jääskeläinen: "Má skvelú strelu, hlavne švihom. Hral ofenzívne a išlo mu to," usmieval sa tréner mužstva spod Urpína. Zvážnel však pri Patrikovi Lamperovi. Ten inkasoval nepríjemný úder do tváre a z ľadu odišiel za pomoci lekára aj spoluhráčov: "Verím, že to nebude otras mozgu, ale takýto úder môže znamenať všeličo. Dúfam, že to dopadne čo najlepšie, no domnievam sa, že vo zvyšku turnaja už asi nenastúpi."

Prečítajte si aj

SZĽH odkázal Banskej Bystrici a Zvolenu: Situácii sa dalo predísť

Šancu v bránke dostal mladý Matej Gajan, chopil sa jej famózne: "Gajo mal dobrý začiatok stretnutia proti Bratislave, potom to už tak dobré nebolo, ale teraz s Mulhouse bol naozaj výborný," chválil svojho zverenca Dan Ceman: "Cítil som sa super, chalani mi veľmi pomohli. Blokovali strely, uľahčili mi to. Víťazstvo nebola to len moja zásluha, ale celého mužstva. Trochu zamrzí, že som prišiel o čisté konto, ale som hlavne rád za víťazstvo" povedal pre hokejovysvet.sk mladík, ktorý má byť dvojkou tímu za Tylerom Beskorowanym: "Je to splnený sen. Vždy som sa chcel dostať do A-mužstva," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články