Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Rozvíril klub Bratislava Capitals hladinu? Richard Kapuš spustil ostrú kritiku!

BRATISLAVA - Minulý týždeň sa oficiálne hokejovej verejnosti predstavil nový klub v prvej lige HC Bratislava Capitals. Mužstvo má extraligové parametre s jediným cieľom - postup do najvyššej súťaže. Bývalého slovenského útočníka a reprezentanta Richarda Kapuša vytočila informácia, že sa prvoligista chce "nasťahovať" do arény Ondreja Nepelu.
Zdroj: 26872
Zdieľajte:

„Dajte si ruku na srdce a buďte voči sebe úprimní. Viete si predstaviť, že na Vašom domácom štadióne, na ktorom ste si išli vykričať hlasivky pre svoje mužstvo, by teraz malo začať hrať a byť doma nejaké iné mužstvo so zázemím z iného mesta?

Viete si predstaviť, že by v košickej STEEL aréne mal byť doma nový klub so zázemím napríklad z Bratislavy? Určite by Vás išlo roztrhnúť. A to sa deje teraz tu, u nás v Bratislave.

Prečítajte si aj

VIDEO Do Trnavy sa vrátil 100-bodový hráč z posledných ročníkov!

Je to veľmi smutné a ja píšem za seba, lebo sa s tým neviem zmieriť. A viem, že ani Vy by ste sa s tým nezmierili. Pre toto mesto, pre tento klub som pomohol získať 6 titulov. Či už ako kapitán, asistent kapitána, či rádový hráč.

A preto som nesmierne sklamaný z toho, čo tu niektorí ľudia dopustili. A že sa pod to podpisujú aj ľudia, ktorí tu vyrástli a odtiaľto sa odrazili, aby išli ďalej… Koho presne myslím? Nech sa hľadá. Napokon, je ich viac…

Prečítajte si aj

VIDEO Stane sa z bývalého "kamzíka" domáci "drtič"?

Pýtam sa Vás, pán viceprimátor Káčer, ako môžete povedať, že vy ste na Slovane vyrastali a vzápätí byť očividne a neskutočne sklamaný, že SLOVAN dlžnú sumu mestu uhradil? Prečo? Nemôžem sa zbaviť pocitu, že vám tak padla vízia o spolupráci s novým klubom. Svoje hlasy vám dali Bratislavčania. Zvolili si Vás Bratislavčania. A vy ste schopní dopustiť to, aby na štadióne, kde bol odjakživa doma SLOVAN, bol zrazu doma aj iný klub?

Pozrite si aj

VIDEO Valábik spovedal Širokého ml: Debata o dlhoch Slovana i o tom, kto bojoval proti jeho návratu do Tipsport ligy

Klub so zázemím mimo Bratislavy. To nemôžete myslieť vážne!!? Pán Vallo, pán Káčer, pre Bratislavčanov je SLOVAN stále SLOVANOM.

Je to klub a značka Bratislavčanov. Celá história nášho klubu sa písala a naďalej píše na jednom mieste. A to je miesto, kde teraz stojí zimný štadión Ondreja Nepelu. Celý Slovan stojí na Tehelnom poli hokej aj futbal.

Dúfam a verím, že ak do nášho domu pustíte cudzincov, Bratislava vám to spočíta v ďalších voľbách. Nezabudneme!“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: dalito.sk

Diskusia

Podobné články