Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

To by som musel dať 150 gólov, smeje sa Mr. Hattrick, Slovan sleduje veľmi pozorne

HRADEC KRÁLOVÉ – Prvý zápas, prvý duel s kapitánskym céčkom, prvá výhra, prvá strela, prvý gól a potom ďalšie dva. Radek Smoleňák vstúpil do sezóny 2019/20 fantasticky.
Zdroj: 32153
Zdieľajte:

Nový kapitán HK Mountfield Hradec Králové pomohol hattrickom k výhre 6:2 proti Slovanu Bratislava na domácom Mountfield Cupe: „Bol to pre mňa prvý zápas po mnohých mesiacoch. Mali sme veľmi dobré pasáže, kedy sme hrali presne to, čo sme chceli, ale potom sme na pár minút pustili Slovan do šancí. Na prvý zápas to však vôbec nebolo zlé. Navyše bolo strašne teplo a stále sme len na začiatku prípravy, kedy stále naháňame fyzickú kondíciu a herný systém nie je dotiahnutý do detailov. Taktiež to berieme povzbudenie do ďalšej práce,“ hodnotil stretnutie exkluzívne pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Kukumbergova vtipná príhoda z Hradca, netrafil správnu šatňu

Úvodný hattrick je parádnou vizitkou, v tomto tempe sa však celý rok vydržať nedá: „To by som musel dať 150 gólov... to sa nedá. Motal som sa okolo brány, odrazilo sa mi to tam. Navyše pri tom poslednom zásahu mohol už spoluhráč strieľať, no ešte mi to prihral. Určite však mám z hattricku radosť. Musíme ale ďalej naplno pracovať,“ tvrdí Smoleňák.

Skúsený útočník si zahral proti bývalému klubu: „Momentálne je v Slovane len pár chlapcov, s ktorými som hral. Je to nový tím. Strávil som tam nejakú dobu a som za to rád. Slovan stále sledujem, taktiež som s niekoľkými chalanmi v kontakte. Hlavne s trénerom Romanom Stantienom, ktorému strašne fandím. Verím, že to tam dá do poriadku, pretože fanúšikovia a samotný klub si to zaslúžia. Verím, že to znova nakopnú a pôjde im to,“ pokračuje v rozprávaní pre hokejovysvet.sk bývalý útočník Tampy Bay či Chicaga.

Prečítajte si aj

Motivácia je v Slovane ešte väčšia, privítanie v Košiciach bude zaujímavé

Ani jemu neunikli medializované informácie o problémoch Slovana z posledných mesiacov: „Sledoval som to. Ja som tam mal tiež svoje problémy ohľadom toho, čo sa písalo. Základ už Slovan urobil, má nové vedenie, pretože to bol kameň úrazu. Teraz sú tam správni ľudia, majú tam nejakých starších pánov ako napríklad Andreja Meszároša,“ odľahčil Smoleňák situáciu práve v momente, kedy okolo prechádzal spomínaný slovenský bek: „Mr. Hattrick, ty vole,“ vtipne kontroval Meszároš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články