Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Druhá liga to možno nebude: Vyjde prestup k majstrovi?

TŘINEC - Hokejisti českého aktuálneho majstra z Třinca už vykorčuľovali na ľad.
Zdroj: 32063
Zdieľajte:

Rostislav Olesz bol svojho času ofenzívnou oporou Floridy Panthers. Zo zámoria sa postupne vytratil, až napokon skončil vo Vítkoviciach, kde tri ročníky nosil céčko na hrudi. Na konci júla z klubu odišiel a sám nevedel, čo bude ďalej nasledovať.

Prečítajte si aj

VIDEO V Nových Zámkoch bývalý bronzový reprezentant i odchovanec Liptova

Aby sa udržal v tempe, pripravuje sa na ľade s Porubou Ostrava. Nevylúčil tam možné pôsobenie, ale do hry o jeho služby vstupuje český majster HC Oceláři Třinec. "Jeho hra je mi blízka. Navyše máme kamarátsky vzťah," hovorí na adresu 33-ročného útočníka pre isport.cz kouč šampióna Václav Varaďa.

Prečítajte si aj

VIDEO Blíži sa koniec Zdena Cháru?

"S Rasťom som hovoril a sme v nejakom kontakte. Nechcem však predbiehať, ako sa bude situácia vyvíjať. Nejaké vyjadrenie smerom k nemu určite príde," pokračuje hlavný tréner HC. Varaďa veľmi dobre vie, akým typom hráča je skúsený Olesz, ktorý prezradil, že ak sa vyskytne na trhu zaujímavý hokejista, klub sa bude o neho zaujímať. Konieckoncov, môže to byť prípad odchovanca Vítkovíc. "Od hráčov vyžadujem veľa aspektov, ktoré Rasťo má. Pokiaľ by sme uvažovali o príchode takého kvalitného hráča, akým je Olesz, museli by sme mu nájsť adekvátne miesto," dodal Václav Varaďa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články