Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovensko obhájilo prvenstvo, Petrovický: Hráči nás počúvali a správne reagovali!

POPRAD - Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov zavŕšila turnaj Summer Hockey Challenge v Poprade bez prehry.
Zdroj: 28471
Zdieľajte:

Zverenci Róberta Petrovického zvíťazili aj v záverečnom sobotnom vystúpení nad Dánmi 4:2. Hviezdou zápasu sa stal Marek Minárik, ktorý v druhej tretine v rozpätí dvanástich minút dosiahol čistý hetrik. Slováci predtým zdolali Nemcov 3:0 aj Čechov 3:2.

Prečítajte si aj

VIDEO Dve kvalitné posily smerujú do Detvy!

Slovensko – Dánsko 4:2 (1:1, 3:0, 0:1)

Góly: 9. Hvizdoš (Džugan, Golian), 28. Minárik (Čajkovič, Okuliar), 30. Minárik, 40. Minárik (Čajkovič, Vitaloš) - 5. Green (Brondberg, Brinkman), 43. Hansen (Green, Brondberg).

Róbert Petrovický, tréner SR 20: "Sme spokojní. Chlapci sa k trom zápasom za sebou postavili veľmi dobre. Trojzápas sme začali vo vysokom tempe a hoci sa v každom stretnutí vyskytli nejaké chybičky, pozeráme sa na to, že je začiatok sezóny. Čaká nás veľa práce počas období, keď sa budeme spoločne pripravovať. Hráči nás počúvali, správne reagovali na ľade na rôzne situácie. Pochopili pointu toho, čo od nich chceme. Zapracovali sme aj na kondícii a na tom, aby sme všetko robili v rýchlosti a hrali aktívne."

Prečítajte si aj

VIDEO Vystuží útok Nitry dvojnásobný držiteľ Stanley Cupu?

Marek Minárik, strelec troch gólov SR 20: "Som veľmi rád, že sa mi podarilo streliť hetrik, ale bol to výsledok kolektívneho výkonu. Dva z mojich troch gólov boli takpovediac do prázdnej bránky, takže za to patrí vďaka mojim spoluhráčom. Na turnaji bola veľmi dobrá konkurencia, Dáni, Nemci aj česká devätnástka boli silní súperi a preverili nás."

Róbert Džugan, útočník a kapitán SR 20: "Dáni veľmi dobre korčuľovali, zápas sa lámal v presilovkách a oslabeniach. My sme využili tri naše presilovky a to rozhodlo. Vyhrať hneď prvú akciu v sezóne je skvelé a zdvihne nám to sebavedomie."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články