Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Súpiska Slovana Bratislava na turnaj do Hradca Králové: Koho nominoval tréner Stantien?

BRATISLAVA - Hokejisti HC Slovan Bratislava budú od nedele 4. augusta štartovať na medzinárodne obsadenom turnaji Mountfield Cup v Hradci Králové.
Zdroj: 31324
Zdieľajte:

Slovan je na ľade od 22. júla. Po konci v KHL musel od základov prerobiť káder. Súpermi "belasých" budú Pardubice, Hradec Králové a ruský celok Spartak Moskva. „Sú pred nami úvodné merania síl v rámci prípravy, tvrdú drinu tak vystriedajú zápasy, čo je pre chalanov pozitívne. V Hradci nás čaká konfrontácia s veľmi kvalitnými celkami českej najvyššej súťaže a tradičným ruským tímom Spartakom Moskva,“ povedal pre oficiálnu stránku mužstva kouč Roman Stantien.

Prečítajte si aj

VIDEO Koniec kariéry Ovečkina? Nechcem mať rozbité končatiny, tvrdí

V novotvoriacom sa kádri dostanú priestor viacerí nováčikovia. Väčšina hokejistov je už však pod zmluvou. „V tréningu pracujú chalani veľmi poctivo, zápasová previerka je však niečo iné. Sme zvedaví ako sa v stretnutiach budú javiť mladí hráči, prípravný turnaj bude pre mančaft dobrou príležitosťou ukázať sa,“ doplnil Stantien, ktorý pred príchodom do Slovana bol dohodnutý na podmienkach s poľským Osvienčimom.

Súpiska HC Slovan Bratislava:

Brankári: 31 Vladislav Habal, 33 Roman Sabo.

Obrancovia: 3 Martin Štajnoch, 4 Marek Hudec, 5 Patrik Bačík, 8 Michal Sersen, 41 Andrej Meszároš, 51 Matič Podlipnik, 56 Daniel Demo, 71 Eduard Šedivý.

Útočníci: 7 Radovan Puliš, 13 Jakub Urbánek, 16 Roman Kukumberg, 20 Marek Valach, 25 Tomáš Zigo, 27 Tomáš Matoušek, 44 Jindřich Abdul, 61 Michel Miklík, 62 Milan Kytnár, 68 Miloš Fafrák, 85 Filip Bobál, 90 Marek Sloboda, 91 Michael Vandas, 97 Ján Ševčík.

Tréneri: Roman Stantien - Rudolf Jendek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články