Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hrnka reaguje na slová Širokého, na klub podal trestné oznámenie

BRATISLAVA - Nekonečná sága ohľadom nevyplatených záväzkov zo strany Slovana Bratislava hráčom tak skoro zrejme neskončí.
Zdroj: 26425
Zdieľajte:

V nedeľu vyšla správa, kde prehovoril predseda predstavenstva Slovana Juraj Široký mladší, ktorý tvrdil, že niektorí hráči vedú proti klubu antikampaň. Taktiež dodal, že dlhy voči hráčom sú splatené. Bývalý útočník "belasých" Tomáš Hrnka je však odlišného názoru.

Prečítajte si aj

VIDEO Juraj Široký ml: Proti klubu sa vedie antikampaň

"Vyjadrenie pána Širokého sa nezakladá na pravde. Samozrejme, komunikujeme medzi sebou, ale nemáme nič splatené. Klub nám dlží stopercentnú čiastku sumy, ktorú sme ohlásili aj na zväze. Rozhodli sme sa nepodpísať splátkový kalendár. Veríme, že naše peniaze dostaneme, keďže sa tak nestalo do dnešného dňa," hovorí vo videorozhovore pre portál sport24.sk rodák z Nitry.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý hráč Nitry, Trenčína či Slovana nebude pokračovať v rodnom klube

Je koniec júla a o osude Slovana Bratislava, resp. o jeho opätovnom návrate do slovenskej ligy, by sa malo rozhodnúť v najbližších dňoch. Avšak najzákladnejšou podmienkou je, aby začal ročník s čistým stolom. "Presné termíny nepoznám, kedy by malo prebehnúť licenčné konanie. Stále však dúfam, že sa to vyplatí," nestráca nádej robustný hokejista Tomáš Hrnka. "Podal som trestné oznámenie za nevyplatenie mzdy. Nejako sa zatiaľ veci neriešili, ale verím, že sa ľady pohnú," tvrdí aktuálne hráč majstrovskej Banskej Bystrice.

Prečítajte si aj

VIDEO Ostrostrelec prvej ligy klope na dvere Slovana

Okrem toho ho nahnevala skutočnosť, ako sa vyjadril Široký na adresu niektorých jednotlivcov. "Nepáči sa mi najmä postoj, kde nás vykresľujú ako hráčov, ktorí robia antikampaň. Neviem, či bude so mnou súhlasiť verejnosť, ale nie je normálne, aby sme v júli dostali nejakú časť výplaty za október minulého roka," pokračoval v debate pre sport24.sk hokejista s prezývkou "Hrniec a následne dodal: "Žeby sme niečo robili proti Slovanu? My len chceme svoje peniaze! Nikomu nechceme ubližovať. To, že pán Široký to dal do takej roviny, s tým absolútne nesúhlasím," pridal bodku na konci rozhovoru 27-ročný Tomáš Hrnka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články