Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Meszároš otvorene o meškajúcich výplatách, myšlienky smerovali k bojkotu

BRATISLAVA - Skúsený slovenský obranca v internetovej relácii Overtime hovoril o meškajúcich výplatách v Slovane.
Zdroj: 24612
Zdieľajte:

"Prakticky v novembri sme vedeli, že play-off neurobíme. Potom sa k tomu pridali aj problémy s peniazmi, neboli sme mentálne nastavení na systém, ktorý by sme mali hrať, a potom si každý robil, čo chcel," hovorí skúsený bek.

Prečítajte si aj

Nové Zámky pracujú na troch posilách, vykorčuľovali už na ľad

"Tá téma bola v kabíne témou číslo jeden. Každý deň sme si hovorili: Čo? Ako? Kedy niečo príde? Bolo to ťažké aj z toho pohľadu, že buď mňa, Ivana Švarného alebo Michala Sersena sa každý z hráčov pýtal na nové informácie a chceli od nás, aby sme sa išli pýtať vedenia klubu, ako to celé je. O to ťažšie to bolo pre nás, že sme museli riešiť aj toto," prezrádza Meszároš.

Myšlienky smerovali aj k bojkotu, z ktorého nakoniec vzišlo: "Boli aj také témy. Premýšľali sme nad tým, či pôjdeme na tréning či na zápas… Druhá vec je, že hráč má kontrakt, ktorý tiež nemôže porušiť, lebo môže nastať to, že vám znížia plat, resp. z neho neuvidíte vôbec nič. Tak sme hrali radšej ďalej a neprišiel žiadny bojkot alebo niečo podobné. Nestálo to za to, že by sme to urobili fanúšikom a boli sme aj profesionáli," dodal Andrej Meszároš v Overtime.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: youtube.com

Diskusia

Podobné články