Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Po cestovateľskej sezóne sa Hedera túži usadiť v zostave Nových Zámkov

NOVÉ ZÁMKY - V Nových Zámkoch počítajú do novej sezóny so skúsenými hráčmi, ktorí sú doplnení o mladíkov. Jedným z nich je obranca Tomáš Hedera, ktorý sa chce usadiť v zostave a zbierať hernú prax.
Zdroj: 32100
Zdieľajte:

Jednania s juhoslovenským tímom boli veľmi promptné: "Dostal som dobrú ponuku a veľmi nebolo nad čím rozmýšľať. Dobre a rýchlo sme sa dohodli," hovorí rodák z Bratislavy v exkluzívnom rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Nad ponukou Liptákov neváhal, Rudolfa Hunu chcel doma hlavne jeho starší syn

V minulej sezóne Hedera vystriedal niekoľko mužstiev: "Nebolo to ideálne. Neusadil som sa na jednom mieste. Časté striedanie tímov nie je dobré. Nepodarilo sa mi zžiť sa so systémom a keď som sa to pomaly darilo, tak nasledoval ďalší presun. Na začiatku sezóny som bol v Slovane, kde som chodil medzi juniorkou a prvým tímom. Potom som išiel hosťovať do Detvy a pomohli mi aj ďalším hosťovaním v HC Bratislava," opisoval predošlý ročník.

Nová sezóne pre neho môže byť "definitívne seniorská", keďže Hedera sa chce zabývať v zostave Nových Zámkov: "Mojim cieľom bude usadiť sa v zostave, pravidelne hrávať, podávať dobré výkony a pomáhať mužstvu," prezrádza mladík, ktorý myslí na play-off. Naposledy zverenci Milana Jančušku nešťastne vypadli v predkole: "Sledoval som to. Pre Nové Zámky to určite bolo sklamanie, ale taktiež Detva mala veľmi dobrý tím. Taký je proste hokej."

Prečítajte si aj

Michalovce získali holandského obrancu, dve zámorské posily však nakoniec neprídu

Hedera sa už na nové pôsobisko veľmi teší: "Mužstvo vyzerá veľmi dobre. Sú tam skúsenejší aj mladí hráči. Mnohých poznám, s niektorými som už hrával, takže to vyzerá na veľmi dobrú partiu. S trénermi som sa však ešte nerozprával," dodal mladý obranca v rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články