Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nové Zámky získali posily zo Slovana a Nitry, ostáva ofenzívna opora

NOVÉ ZÁMKY - Vedenie tímu MHC Nové Zámky zverejnilo ďalšie tri mená pre sezónu 2019/20.
Zdroj: 25260
Zdieľajte:

V tíme z južného Slovenska pokračuje skúsený útočník Juraj Jurík. 29-ročný hokejista pôsobí v Nových Zámkoch od začiatku minulej sezóny, kedy prišiel zo Žiliny. Na Slovensku hrával aj za Zvolen, rodnú Skalicu, Považskú Bystricu a v juniorskej kategórii taktiež v Slovane Bratislava.

Prečítajte si aj

Liptáci sa dohodli s dvomi skúsenými brankármi zo zahraničia

Novou tvárou v tíme je obranca Tomáš Hedera. 20-ročný zadák pochádza z Bratislavy. Za sebou má veľmi zaujímavý predošlý ročník, počas ktorého nastúpil na dva zápasy v KHL za Slovan, jedenásť ich stihol v juniorskej lige, desať pridal v Tipsport lige na hosťovaní v Detve, ďalších devätnásť na inom hosťovaní v HC Bratislava, klube hrajúcom 1. ligu a raz nastúpil i za Diplomats Pressburg v EUHL.

Posledným do partie je 20-ročný útočník Mário Múčka. Ten celú sezónu 2018/19 odohral za juniorský tím HK Nitra. V Nových Zámkoch už pôsobil počas ročníka 2017/18, kedy nazbieral trinásť štartov v béčku hrajúcom 1. ligu. V rovnakej sezóne bol taktiež súčasťou HK Orange 20. Za prvý tím Nitry debutoval ešte v sezóne 2016/17, odohral dva zápasy. Raz nastúpil v zámorskej WHL za Everett Silvertips.

Všetci traja hráči majú zmluvy platné do konca sezóny 2019/20.

Prečítajte si aj

V minulej sezóne si zahral za majstra aj ďalšie tri tímy, v novej bude nastupovať v Dukle
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články