Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Výplatu nemám od októbra, Slovanu však prajem nový štart, hovorí český útočník

BRATISLAVA - Český útočník Rudolf Červený nevidel od Slovana výplatu od októbra. Aj tak verí, že bratislavský klub sa znova dostane na výslnie.
Zdroj: 32048
Zdieľajte:

Prezradil to v rozhovore pre český idnes.cz: "Finančné problémy boli od októbra. Ja som sa však snažil sústrediť na výkony," hovorí Červený: "V zmluve som mal, že by som pokračoval v KHL, ale Slovan tam hrať nebude, takže to padlo. V tejto chvíli jednám so Slovanom o splátkovom kalendári. Verím, že všetko dobre dopadne, Slovan bude hrávať v slovenskej lige a napraví si meno," tvrdí.

Prečítajte si aj

Slovanu dal košom, vracia sa späť do NHL

Červený si mohol z ponúk vyberať, nakoniec sa rozhodol pre návrat do Hradca Králové, kde prežil najlepšie roky kariéry: "Ponuky boli zo Švédska aj Fínska a taktiež z niekoľko z Česka. Veľkú rolu v návrate do Hradca hralo to, že sa nám narodila dcérka. S manželkou sme si vypočítali plusy a mínusy a vyšlo nám z toho, že ostaneme doma," prezradil.

29-ročný hokejista pôsobil v Hradci Králové medzi rokmi 2013 až 2018 a zažil v ňom najlepšie roky vrátane sezóny 2017/18, kedy nazbieral 34 bodov v základnej časti a šesť pridal v play-off. Bol to jeho najlepší ročník. Minulú sezónu začal Červený v HC Slovan Bratislava. Za 57 zápasov získal 23 kanadských bodov (11+12). Ročník dohral vo švédskom Brynäs IF, avšak s mužstvom sa nedostal do play-off tamojšej SHL-ky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: idnes.cz

Diskusia

Podobné články