Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Odmietol Davos, Lugano, Bern či Dynamo Moskva, kariéru dohrá doma

KLADNO - Ani po výbornej ostatnej sezóne, zakončenej návratom po piatich rokoch medzi českú elitu, stále nevie skúsený útočník Tomáš Plekanec, kde bude hrávať.
Zdroj: 30178
Zdieľajte:

36-ročný útočník sa však nemôže sťažovať na nedostatok ponúk. Aj keď je v pokročilom veku, jeho meno sa objavilo na zoznamoch zahraničných záujemcov. Plekanec ale zdvorilo odmietol Davos, Lugano, Bern, ba dokonca aj Dynamo Moskva z KHL. "Záujem zo zahraničia stále poteší. Tieto ponuky ale odmietam. Kvôli rodine chcem zostať v Česku," hovorí bývalá hviezda Montrealu Canadiens.

Prečítajte si aj

VIDEO Rok v nebi

Plekanec naznačil, že sa už nechystá nikam cestovať. Jeho prioritou je skončiť kariéru doma. V jeho prípade ale existujú dve možnosti, kde by mohol pôsobiť v novom ročníku. Spomína sa Brno a Kladno, ktorému pomohol na jar vrátiť sa do najvyššej súťaže. "Potreboval som hrať veľa zápasov. Bol som po zranení, chcel som hrať extraligu a udržať sa vo forme. Zároveň som sľúbil Jágrovi, že pomôžem Kladnu späť tam, kam patrí. Som rád, že sa to podarilo," dodal Tomáš Plekanec, ktorý v zámorskej NHL odohral úctyhodných 1001 stretnutí.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články