Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jaroslav Halák a iní: Kto sa ešte ocitne na trhu voľných hráčov?

ZÁMORIE - Tohtoročný trh voľných hráčov ponúkol zaujímavé mená, ktoré už majú podpísané kontrakty s novými klubmi. Ako však bude vyzerať situácia budúci rok?
Zdroj: 31879
Zdieľajte:

Brankári, obrancovia, ale aj útočníci. Teda všetky posty, na ktorých sú zaujímaví hráči, ktorí sa o rok môžu objaviť na zozname voľných. Jednotlivcom, ktorým skončia zmluvy v roku 2020, by mohli podpísať kontrakt už tohto roku v lete.

Prečítajte si aj

VIDEO Spišiaci pozývajú na akciu, ktorej sa zúčastni veľká legenda slovenského hokeja

Spomedzi gólmanov je to dvojica Holtby (Washington) či Crawford z Chicaga. Ďalší ochranca svätyne Robin Lehner, ktorý nedávno podpísal zmluvu s Chicagom, opäť bude na trhu. To sa týka aj slovenského brankára Jaroslava Haláka z Bostonu. Za zmienku stojí tiež Howard (Detroit) a Märkström (Vancouver).

Pozrite si aj

VIDEO Tatar hovorí o výmenách v NHL i trénerovi Craigovi Ramsaym

Menoslov zadákov je ešte pestrejší na veľké mená. Pietrangelo (St. Louis), Josi (Nashville), Krug (Boston), Barrie a Muzzin (Toronto). Nedá sa opomenúť aj Faulk (Carolina), Schultz (Pittsburgh), Hamonic (Calgary)...Trh môže priniesť ešte hokejistov ako Granlund (Nashville), Kreider (NY Rangers), Galchenyuk (Pittsburgh) a ďalší...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články