Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HK Nitra na turnaj do Maďarska, súpermi môžu byť domáci hráči či poľský tím

NITRA - Účastník Tipsport ligy - HK Nitra - ukončí blok prípravných zápasov len niekoľko dní pred štartom Tipsport ligy, ktorá má v sezóne 2019/20 začiatok v piatok 13. septembra.
Zdroj: 31501
Zdieľajte:

Cez víkend 7. a 8. septembra 2019 sa "Corgoni" predstavia na turnaji v maďarskom Székesféhervári, kde odohrajú dva zápasy. Najskôr semifinále a potom buď finále, alebo duel o 3. miesto. Presný harmonogram ešte známy nie je.

Prečítajte si aj

Trenčín, Detva a Zvolen odohrajú prípravné zápasy s českými druholigistami

Istí sú však všetci štyria účastníci. Okrem Nitry to je domáci Féhervár AV19 - maďarský celok nastupujúci v nadnárodnej EBEL lige, české Vítkovice - tradičný účastník tamojšej Extraligy a poľský klub MMKS Podhale Nowy Targ - štvrté mužstvo poslednej sezóny u našich severných susedoch.

HK Nitra počas letnej prípravy odohrá taktiež tri zápasy vo Švajčiarsku. Postupne sa postaví dvom elitným tímom miestnej NLA, ktorými sú Fribourg-Gottéron i HC Lausanne a čaká ju aj druholigový Langenthal. Doma zverencov Andreja Kmeča v rámci Vyšehradského pohára potrápia Ferencváros Budapešť, GKS Katowice a GKS Jastrzebie. Jeden duel obstará Nitra v Leviciach.

Prečítajte si aj

Maione si siahol na Stanley Cup, doniesol ho kapitán St. Louis Blues
Zdieľajte:
Zdroje informácií: podhalenowytarg.pl/kh, hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články