Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nemá rád veľké mestá, cieľ do novej sezóny si nedáva

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Hráči Liptovského Mikuláša si v týchto dňoch vychutnávajú tzv. sladké dni ničnerobenia. V mesiacoch máj - jún naberali kondíciu pod drobnohľadom starej trénerskej dvojice Tomko - Halaj. V tomto období prišli na rad aj predlžovania zmlúv. Do tejto skupiny patrí aj obranca Mário Kurali, ktorý na Liptove odštartuje svoju tretiu sezónu.
Zdroj: 32058
Zdieľajte:

Meno Mário Kurali sa začalo objavovať v našej lige v minulosti, keď obliekal dres HK Orange 20. Po prekročení juniorského veku sa objavil medzi mužmi v Poprade. Okrem toho si vyskúšal pôsobenie aj v Žiline, či francúzskom Nice. Tentoraz začne písať tretiu kapitolu v drese Liptovského Mikuláša. "S klubom sme boli v kontakte počas jarného obdobia a nakoniec aj prišlo k dohode," prezrádza v rozhovore pre oficiálnu stránku Liptákov.

Prečítajte si aj

VIDEO "Zborna" urobila rošádu na trénerskom poste

Nie je žiadnym tajomstvom, že minulý ročník znamenal pre hokejistov Mikuláša veľké trápenie. To bolo spôsobené dlhou rekonštrukciou tzv. "kôlničky". Mužstvo muselo stále cestovať na domáce zápasy do Spišskej Novej Vsi a nemalo ani vlastné priestory na regeneráciu. Aj napriek týmto problémom sa dokázalo vyhnúť baráži o zotrvanie medzi slovenskou elitou. "V krátkosti si myslím, že každý chcel hrať predkolo a zabojovať o dobrý výsledok, ale vzhľadom na celý priebeh sezóny odohratej na vonkajších ihriskách to “kľudné” miesto v tabuľke bolo oddreté a zaslúžene," pokračuje vo výklade pre klubový web.

Kurali je rodákom nehokejového mesta, ktorým je Stará Ľubovňa. Do Popradu či Liptovského Mikuláša to nemal až tak ďaleko. V súvislosti s Liptovom pridal jednu zaujímavú informáciu. "Popravde sa priznám, že ja nejaké obrovské mestá neobľubujem na bežné denné fungovanie, takže Lipt. Mikuláš je úplne v pohode," hovorí obranca, ktorý je "pravákom".

Prečítajte si aj

VIDEO Buzzeo opúšťa Poprad, po krátkej etape na Slovensku sa vracia do USA

Na Liptove si všetci želajú oveľa lepšiu sezónu, ako tomu bolo v ostatných rokoch. S týmto želaním prišiel do klubu aj manažér Milan Čanky. "Presné ciele si nikdy nekladiem. Taký základný je podávať stále lepšie a lepšie výkony, ktoré pomôžu mužstvu k napredovaniu. Z pohľadu hráča si každý praje vidieť plné tribúny a dobrú atmosféru. Z opačného pohľadu sú to zase dobré výkony, aby bolo načo pozerať. Takže základ je v tomto smere nájsť vzájomnú podporu a fungujúce prepojenie," dodal na záver v debate pre stránku vlaňajšieho predposledného mužstva Tipsport ligy obranca Mário Kurali.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mhk32lm.sk

Diskusia

Podobné články