Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Eurá už prichádzajú, Švarný verí Slovanu

BRATISLAVA - Vedenie HC Slovan Bratislava začalo konať. Po priznaní dlhov voči hráčom vo výške cca tri milióny eur, nektorí hokejisti už určitú časť majú na účte.
Zdroj: 31624
Zdieľajte:

Adam Liška, Ivan Švarný a Matúš Sukeľ. Všetci traja už sú súčasťou iného klubu, no práve im ako prvým prišla časť peňazí na účet. "Áno, môžem potvrdiť, že pár minút po pondelkovej tlačovej konferencie klubu mi prišla na účet nejaká časť peňazí," prezradil pre cas.sk mladý reprezentant Liška, ktorý prestúpil do Čerepovca.

Prečítajte si aj

VIDEO Prvý termín nevyšiel, druhý nemusí tiež

Slovan je ochotný vyrovnať sa s bývalými hráčmi aj formou splátkového kalendára. Niektorí sa tomu nebránia, zámorskí jednotlivci ale nechcú na toto pristúpiť. "Viem si predstaviť so Slovanom splátkový kalendár, ale podľa mojich podmienok. Tie sú také, že by som chcel ešte nejakú sumu teraz doplatiť a potom do októbra, najneskôr do konca kalendárneho roka dostať zvyšok celej dlžnej sumy," dodal Liška.

Prečítajte si aj

VIDEO Od majstra do NHL!

Skúsený obranca Ivan Švarný koncom júna sa stal hráčom Zvolena. Aj on je na zozname čakajúcich za svojou odmenou, ale aj v jeho prípade sa veci začali hýbať. "Môžem potvrdiť, že v utorok dopoludnia mi píplo na účet 30 % zo sumy, ktorú mi Slovan dlhuje. Pred dvomi týždňami som podpísal vedeniu klubu splátkový kalendár, verím, že svoje slovo dodržia," podotkol rodák z Nitry pre cas.sk

Tretím do partie je ďalší reprezentant a najproduktívnejší Slovák na MS 2019 Matúš Sukeľ. Odchovanec Liptovského Mikuláša ešte v máji podpísal kontrakt so Spartou Praha. "Ešte v pondelok mi na účet prišlo 30 % z dlžnej sumy. Viem si predstaviť, že po vzájomnej dohode by som splátkový kalendár podpísal," povedal Sukeľ.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: cas.sk

Diskusia

Podobné články