Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nagy sa možno dostane do klubu, Rusič z neho odchádza

KOŠICE - Košičania pred pár dňami predstavili káder na novú sezónu i realizačný tím. Na poslednú chvíľu došlo aj k zmene v štruktúrach klubu.
Zdroj: 32031
Zdieľajte:

Z osobných dôvodov opúšťa post výkonného riaditeľa HC Košice Rastislav Rusič. Ten sa svojej funkcie chopil v roku 2017, po väčšom zemetrasení vo vedení Košíc. „Úprimne poviem, že išlo o jeho osobné rozhodnutie. Doteraz sme ešte spolu v kontakte a riešime nejaké veci. On podal žiadosť na ukončenie konateľstva a teraz musí zasadnúť valné zhromaždenie, aby to akceptovalo. Až potom to bude právoplatné. Mali sme od začiatku, keď sme prišli do klubu dohodu, že to spolu vyskúšame dva roky. On sa rozhodol skončiť a my sme to akceptovali,“ informoval v rozhovore pre denník Korzár prezident košického klubu Július Lang.

Prečítajte si aj

VIDEO Július Lang získal ďalšiu prácu, ktorou prepísal históriu

V Košiciach tak uvažujú nad novou tvárou v manažmente. V máji po šampionáte sa definitívne rozlúčil s kariérou Ladislav Nagy. Práve o ňom sa hovorí, žeby sa mohol objaviť na niektorej z pozícii. Samotný 40-ročný veterán však po poslednom ligovom zápase v Tipsport lige povedal, žeby sa skôr venoval mládeži, ktorá je podľa neho v zlom stave. „S Lacom doteraz neprebehli žiadne diskusie na túto tému. Absolútne to však nevylučujeme ale zatiaľ je veľmi predčasné hovoriť o konkrétnej pozícii, ktorú by mohol v klube zastávať,“ doplnil Lang pre denník Korzár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: korzar.sk

Diskusia

Podobné články