Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nitra získala posilu priamo z Austrálie, Fominykh chce slovenský pas

NITRA - HK Nitra po predĺžení spolupráce s dvoma Kanaďanmi hlási príchod ďalšieho hráča zo zámoria.
Zdroj: 31479
Zdieľajte:

Vedenie tipsportligového klubu HK Nitra sa dohodol na spolupráci s kanadským útočníkom Jesse Gabriellom. Urastený hráč v minulosti hrával na farme Bostonu Bruins Providence. Vlani nastupoval v ECHL. V súčasnosti si plní povinnosti v austrálskej lige. Pod Zobor zavíta koncom leta.

Prečítajte si aj

Ivan sa teší na novú výzvu v Pardubiciach, chce hrať čo najviac a zbierať skúsenosti

Diváci ho budú môcť v novej sezóne sledovať s číslom 63. „Sme veľmi radi, že sa Jesse stal naším hráčom. Veríme, že predvedie všetky aspekty hry, v ktorých vyniká. Teda strelecký potenciál, korčuľovanie, dôraz, drzý ťah na bránku, ale zároveň aj šikovnosť. Na Slovensko príde až koncom augusta, ale veríme, že s adaptáciou nebude mať problémy,“ uviedol pre oficiálnu stránku "corgoňov" manažér Tomáš Chrenko.

Prečítajte si aj

VIDEO Voľby do VV skončili veľkým sklamaním pre Lintnera

V stredu Nitra predĺžila zmluvy aj s Kerbashianom a Scheidlom. Okrem toho sa slovenské občianstvo snaží získať Daniil Fominykh, ktorý už dlhšie býva na Slovensku. Má za sebou úspešnú maturitu ako Rus a čochvíľa by mal dostať slovenský pas, o ktorý sa už dlhší čas usiluje. Informovala oficiálna stránka HK Nitra.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články