Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Oficiálne: Ivan Švarný sa zo Slovana vracia do Tipsport ligy

BRATISLAVA - V novej sezóne bude obliekať dres HKM Zvolen 34-ročný bek Ivan Švarný.
Zdroj: 26499
Zdieľajte:

Odchovanec nitrianskeho hokeja sa „rytierom“ upísal na nastávajúcu sezónu a pod Pustý hrad prichádza zo Slovana Bratislava, s ktorým získal v roku 2012 slovenský titul a zažil aj jeho prvú sezónu v KHL. V rámci nadnárodnej súťaže si to následne nasmeroval do chorvátskeho Medveščaku Záhreb a bieloruského Dynama Minsk, aby sa znova vrátil do Bratislavy, kde odohral ostatné štyri sezóny.

Prečítajte si aj

Fínsky obranca opúšťa Poprad, zamieril do druhej ligy

Slovenský reprezentant, účastník štyroch majstrovstiev sveta má za sebou bohatú klubovú minulosť, pred svojím pôsobením v KHL strávil tri sezóny v nižších zámorských súťažiach CHL a OHL, štyri sezóny hral tiež najvyššiu českú súťaž a na dvanásť duelov si z odskočil aj do fínskej Liigy. Po materskom HK Nitra a Slovane, bude HKM Zvolen pre tohto dobre stavaného a skúseného obrancu treťou zastávkou v slovenskej extralige.

„V novej sezóne som ešte neplánoval hrať na slovenských klziskách, no vďaka priamemu, rýchlemu a korektnému prístupu Zvolenčanov som svoje plány prehodnotil,“ uviedol po dohode s klubom spod Pustého hradu Ivan Švarný a pokračoval: „O zvolenskom HKM už dlhšie počúvam len pozitívne informácie, aj preto sa už teraz teším na mužstvo a spoluprácu v novej organizácii. Na ľade urobím všetko pre tím a spoločný úspech.“

Prečítajte si aj

VIDEO Slovenský reprezentant po odchode zo Slovana posilnil Litvínov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články