Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Florida chce Malkina s Panarinom, spomína sa aj odchod Letanga

PITTSBURGH - Jeden z najúspešnejších klubov NHL za posledné roky - Pittsburgh Penguins - plánuje spraviť veľkú výmenu.
Zdroj: 20560
Zdieľajte:

GM Jim Rutherford sa snažil poslať Phila Kessela do Minnesoty Wild, avšak táto aktivita neskončila úspechom. Zámorské médiá tak začali špekulovať, či sú naozaj v hre aj odchody obrovský opôr, ktorými sú obranca Kris Letang a útočník Jevgenij Malkin.

Prečítajte si aj

VIDEO Toronto chce vyriešiť problémy so zmluvou pre svoju hviezdu angažovaním Subbana

32-ročný Letang má s Penguins kontrakt do konca sezóny 2021/22. Ten mu v priemere zaručuje 7,25 milióna dolárov ročne. V súvislosti s jeho osobou sa hovorilo o možnosti dostať za neho draftové voľby v prvom kole a nejakú hráčsku protihodnotu. Na druhej strane, Pittsburgh má v ňom oporu defenzívy a jedného z najlepších zadákov sveta, čo sa týka napríklad presilovky.

V súvislosti s Malkinom dokonca vyskočili dosť presné informácie. O hráča má mať záujem Florida Panthers, ktorá ponúka voľbu v prvom kole draftu 2020 a svoju hviezdu, útočníka Jonathana Huberdea. Na juhu USA by si "panteri" vedeli predstaviť prvú formáciu, ktorej dve tretiny by tvorili Malkin a Artemi Panarin. Toho chce organizácia získať ako voľného hráča. V súvislosti s Malkinom sa spomínali aj LA Kings a NY Islanders.

Prečítajte si aj

VIDEO Hughes sa stal jednotkou, Kakko dvojkou: Ako vyzeralo celé prvé kolo draftu do NHL?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články