Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Chicago je ochotné vymeniť svoju tretiu voľbu na drafte: Bude to trejd roka?

CHICAGO - New Jersey Devils draftuje ako prvé, New York Rangers druhý. Jack Hughes a Kaapo Kakko nájdu domov v týchto dvoch tímoch. Potom je na rade Chicago Blackhawks.
Zdroj: 30810
Zdieľajte:

Generálny manažér "jastrabov" Stan Bowman však prezradil, že ak dostane dobrú ponuku, tak je ochotný trejdovať: "Ak by niekto urobil skutočne lákavú ponuku, potom by sme to museli zvážiť," povedal chicagský GM.

Prečítajte si aj

VIDEO Draft do NHL bude v roku 2020 tiež v Kanade

Záujemca by musel ponúknuť niektorú veľkú hviezdu. Išlo by možno aj o výmenu roka v NHL. Keď naposledy Blackhawks draftovali takto skoro, tak si zobrali Jonathana Toewsa a ten mužstvo ako kapitán doviedol k trom Stanley Cupom.

"Záujemca by musel poskladať zaujímavú ponuku. Už sa to v minulosti stalo. Je to však vcelku vzácne. Nie je to vylúčené, ale je to nepravdepodobné," pokračoval Bowman. Témou diskusií je aj to, koho by si Chicago z tretieho ťahu zobralo. Najhorúcejšími adeptmi sú Alex Turcotte, Dylan Cozens a obranca Bowen Byram.

Prečítajte si aj

Hrehorčák: Je čas vrátiť sa do Európy

"Budeme vyberať jedného z troch hráčov. Dvaja budú draftovaní skôr a potom nám zostane niekto, kto sa nám páči. Nebudeme musieť až tak veľmi hádať," prezrádza Bowman: "Sú tam úžasní chlapci. Ide o fantastických hráčov, všetci budú mať skvelé kariéry v NHL. Vyberáme si zo skvelých možností," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články