Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Salzburg podnikol defenzívne rošády zámorských hráčov

SALZBURG - Rakúsky EC Salzburg nepočíta s dvojicou obrancov Bobby Raymond a Will O'Neill, ktorí si musia hľadať nové kluby. Naopak, do mužstva pribudol Brendan Mikkelson.
Zdroj: 31343
Zdieľajte:

31-ročný kanadský obranca Brendan Mikkelson strávil ročník 2018/19 v nemeckom Adleri Mannheim, s ktorým získal v DEL-ke titul a prerušil trojročnú nadvládu EHC Mníchov. V Európe hrával aj za švédske tímy Luleå HF a VIK Västerås HK. Rodák z Reginy nastúpil za Anaheim Ducks, Calgary Flames a Tampu Bay Lightning na 131 zápasov v NHL (1+9).

V Salzburgu končí Bobby Raymond, ktorý v tomto mužstve odohral posledné tri sezóny a patril medzi opory. V Európe si zahral za francúzsky Strasbourg aj nemecké tímy Iserlohn Roosters a Adler Mannheim. Niekoľko rokov nastupoval v NCAA, ECHL a AHL. Raz reprezentoval Kanadu na Nemeckom pohári.

V rakúskom tíme nepokračuje ani 31-ročný Američan Will O'Neill, ktorý prišiel do Európy počas ročníka 2018/19 z Wilkes-Barre/Scranton Penguins. Práve v AHL pôsobil od roku 2012, predtým bol hráčom University of Maine v NCAA. Draftová voľba Atlanty Trashers si NHL nikdy nezahrala.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články