Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Boston mal v prvej tretine enormné množstvo šancí, góly strieľali len hostia: O'Reilly prepísal históriu!

BOSTON - Hokejisti St. Louis Blues vyhrávajú po prvej tretine siedmeho finále play-off NHL na ľade Bostonu Bruins 2:0.
Zdroj: 31957
Zdieľajte:

Úvod stretnutia bol opatrný z oboch strán. Na tímoch bolo vidieť, že nechcú spraviť chybu. Viac z hry však časom mali hokejisti Bostonu Bruins. Jordan Binnington vyťahoval jeden skvelý zákrok za druhým. Fantasticky zastavil hlavne pokus Brada Marchanda spomedzi kruhov počas presilovky domácich.

Prečítajte si aj

VIDEO Kunlun má na lane kanadského útočníka z Calgary

V polovici prvej tretiny sa do obrovskej šance dostal český útočník Dávid Krejčí. Po tom, ako sa natlačil cez Bouwmeestera pred bránkovisko svoj druhý finálový bod nepridal. Krátko na to bol sám pred Binningotonom aj Marcus Johansson, ani on nedokázal prekonať kométu tejto sezóny.

Boston mal síce oveľa viac z hry, hostia sa prakticky nedostávali do útočného pásma, ale potom Jay Bouwmeester poslal zakončenie od modrej čiary a Ryan O'Reilly fantasticky tečoval. Tuukka Rask inkasoval pomedzi betóny. Líder ofenzívy Blues prekonal rekord klubu v počte kanadských bodov počas jedného play-off, toto bol jeho 22. bod.

Prečítajte si aj

VIDEO Koľko Slovákov vyhrá Stanley Cup? Traja, dvaja či len Chára?

Aby toho pre Bruins nebolo málo, tak sedem sekúnd pred koncom prišiel aj druhý gól. Brad Marchand išiel dosť zle striedať, a tak si puk našiel v útočnom pásme Jaden Schwartz, ktorý ho poslal pred bránu, kde sa presadil Alex Pietrangelo. Tak toto je obrovská rana pre zatiaľ lepší Boston.

Boston Bruins - St. Louis Blues 0:2 po prvej tretine

Góly: 17. R. O'Reilly (Bouwmeester, Pietrangelo), 20. Pietrangelo (Schwartz)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články