Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovan našiel nového generálneho manažéra, je ním bývalý funkcionár HC Košice

BRATISLAVA - Do manažmentu HC Slovan Bratislava pribudne na pozíciu generálneho manažéra bývalý funkcionár HC Košice Juraj Bakoš. Informuje o tom web bratislavského klubu.
Zdroj: 29643
Zdieľajte:

Juraj Bakoš ako hráč ukončil aktívnu kariéru v roku 1988. O dvanásť rokov neskôr si vyskúšal manažérsku prácu, v ktorej vydržal rok. Po trojročnej pauze sa však naplno ujal funkcie generálneho manažéra HC Košice a počas jeho pôsobenia klub z metropoly východu zaznamenal zlatý majstrovský hetrik.

Prečítajte si aj

VIDEO Jurčo má ponuky z NHL: Vráti sa späť do najlepšej ligy sveta?

Z Košíc odišiel v roku 2017. V Bratislave začne pracovať od 1. júla. „Do Slovana prichádzam síce v neľahkej situácii, ale s jasným cieľom čo najskôr pozdvihnúť klub po všetkých stránkach. Oficiálne na stoličku generálneho manažéra zasadnem až v prvý júlový deň, pracovať som však už začal vo viacerých oblastiach.

Prečítajte si aj

VIDEO Trenčín získal veľkú brankársku nádej slovenského hokeja

Úzko spolupracujem s hlavným trénerom Romanom Stantienom, spoločne pracujeme na skladaní mužstva. Oslovili sme viacerých chlapcov, ktorých by sme si v klube vedeli predstaviť. Chceme, aby jeho základ tvorili slovenskí hráči, aj takí, ktorí v Slovane už pôsobili a majú k nemu vzťah,“ uviedol pre oficiálnu stránku belasých budúci nový generálny manažér Juraj Bakoš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články