Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Dôchodok? Neznámy pojem, Jágr má byť vo dvoch kluboch!

KLADNO - Ako dobre namazaný stroj. Niektorí hokejisti v pokročilom či končiacom veku volia prechod do amatérskych líg, alebo vešajú korčule na klinec. To však nie je prípad veterána Jaromíra Jágra.
Zdroj: 27838
Zdieľajte:

Kladno chýbalo v českej extralige od roku 2014. Trvalo päť rokov, kým sa rytieri vrátili medzi elitu. Fantastickým spôsobom ju prinavrátil nik iný, ako legenda českého hokeja Jaromír Jágr, ktorý na konci baráže štyrmi gólmi na ľade Budějovíc doslova vystrieľal postup. V súčasnosti sa vedenie nováčika dohodlo na spolupráci s prvoligovým Ústí nad Labem. "Teší ma, že sme sa s Ústí dohodli na nadštandardnej spolupráci. Vždy to medzi nami fungovalo a teraz to ešte chceme vylepšiť. Postup do extraligy znamená nové možnosti," pochválil spečatenie spolupráce Jaromír Jágr, ktorý je majiteľom kladnianskeho klubu.

Prečítajte si aj

VIDEO Nové Zámky majú hlavu v smútku

Jágr je dvojnásobným majstrom sveta, má na konte olympijské zlato a v zámorí dvakrát v rade získal prestížny Stanley Cup. Prítomných novinárov zaujímalo, či bude nestarnúca hrajúca legenda českého hokeja "po ruke" v oboch tímoch. "Akýkoľvek hráč Kladna sa môže objaviť v drese Ústí a naopak. Možnosť tam je," uzavrel v krátkom rozprávaní pre oficiálny web "rytierov" Jágr.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: rytirikladno.cz

Diskusia

Podobné články