Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Rangers získali talentovaného fínskeho obrancu: Pridá sa k nemu Kakko?

NEW YORK - New York Rangers podpísal trojročný nováčikovský kontrakt s jedným zo svojich draftovaných prospektov. Na Manhattan prichádza Fín Tarmo Reunanen.
Zdroj: 25357
Zdieľajte:

21-ročný obranca bol draftovaný vo štvrtom kole v roku 2016, ale sezónu 2017/18 neodohral pre zranenie kompletne. V ročníku 2018/19 sa zaradil medzi opory Lukka v tamojšej Liige a len ako piaty obranca histórie do 21 rokov nazbieral v základnej časti 25 kanadských bodov (6+19).

Prečítajte si aj

VIDEO Jurčo znova bodoval, jeho Charlotte vo finále otočilo sériu

V play-off pridal rodák z Äänekoski ďalších päť bodov (1+4). Pred ním to zvládli iba Sami Vatanen, Esa Lindell, Ville Pokka a Sami Niku. Reunanen v uplynulej sezóne odohral štyri prípravné zápasy aj za seniorský národným tím.

New York Rangers má momentálne v organizácii silnú skupinu mladých hráčov, ktorí môžu byť časom úspešní. Medzi opory sa určite zaradia Lias Andersson, Filip Chytil, Brett Howden, Ryan Lindgren, Adam Fox, Libor Hájek, Joey Keane, K’Andre Miller a jeden z dvojice Kaapo Kakko alebo Jack Hughes, keďže "jazdci" majú právo druhej voľby v tohtoročnom drafte.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články