Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Stantien si vyberá hráčov, tréner brankárov neznámy a príprava ako v KHL

BRATISLAVA - Definitívne sa potvrdilo, že novým trénerom Slovana sa stal Roman Stantien. 54-ročný tréner naposledy viedol extraligový Poprad.
Zdroj: 29385
Zdieľajte:

Asistentom Stantiena bude Rudolf Jendek. V súčasnosti sa ešte rieši otázka trénera brankárov. "Po prvom stretnutí som bol rozhodnutý, že sa chcem vrátiť do Slovana. Napriek tomu, že je to všetko otázka posledných pár dní, s niektorými hráčmi, ktorí prichádzajú do úvahy, som sa už rozprával, s ďalšími sa stretnem v najbližšom čase. Verím, že sa nám podarí zložiť dobré mužstvo. Jeho základ by jednoznačne mali tvoriť slovenskí hráči, z toho viacerí odchovanci klubu, alebo takí, ktorí už v Slovane v minulosti pôsobili. Nebude to ľahké, ale určite sa na to teším," povedal po príchode do hlavného mesta Roman Stantien.

Pozrite si aj

VIDEO Petrovický trénerom SR? Tam treba skúseného trénera

V klube si lámu hlavu, ako sa im podarí vyrovnať všetky dlhy z minulosti. Hoci Slovan prejavil záujem o opätovný návrat do slovenskej ligy, musí do nej vkročiť s čistým štítom. Stantien sa vyjadril aj k príprave na novú sezónu, ktorá bude nezmenená. "Pokiaľ ide o našu predsezónnu prípravu, uplatníme model KHL, to znamená, že sa stretneme v polovici júla a od tohto momentu sa budeme spoločne pripravovať 8-9 týždňov až do začiatku ligy. Viem o tom, že viacerí chlapci sa už nejaký čas intenzívne pripravujú individuálne, tak to v dnešnom hokeji má byť," uzavrel pre web "belasých" Stantien.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články