Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ramsay sa ocitol v jame, Šatan nedoniesol hráčov a Kohút je najlepší prezident SZĽH

BRATISLAVA - Ohlasy na slovenské účinkovanie na domácich MS 2019 ešte doznievajú. Najnovšie bolo ponúknuté slovo bývalému hráčovi i trénerovi Jozefovi Golonkovi, ktorý sa vyjadril k práci Miroslava Šatana a Martina Kohúta.
Zdroj: 22727
Zdieľajte:

Slovensko má za sebou druhý domáci šampionát v histórii. Mužstvo okolo Craiga Ramsayho svojim herným prejavom doslova postavilo do pozoru celú krajinu, ktorá našim hráčom fandila do posledných chvíľ.

Prečítajte si aj

VIDEO Topoľčany pokračujú s rovnakým trénerom, obranu vystužil skúsený odchovanec

Šiesty raz po sebe sme nepostúpili do vyraďovacej časti turnaja, ale fanúšikovia boli hrdí na výkony, ktoré sledovali. Legendárna "žiletka" má však na to svoj pohľad. "Progresívne by bolo, keby sa nám podarilo získať nejakú medailu, alebo aspoň postúpiť do štvrťfinále. Lenže to sme nedokázali, a tak sa vyhovárame na smolu. Buďme objektívni a povedzme si radšej na rovinu, že sme si to uhrali zle sami. Ale tu sa deje pravý opak, médiá oslavujú hru našich a robia z toho hystériu ako po zlatom Göteborgu v roku 2002," uviedol v rozhovore pre tablet.tv Golonka.

Prečítajte si aj

FOTO Pod Pustým hradom sa začína rekonštrukcia arény

Kanadskému trénerovi sa po dvoch rokoch končí zmluva a prvotné šuškandy tvrdili o tom, že nebude pokračovať. V hre je ešte júnový kongres, kde sa má o všetkom rozhodnúť. "Poviem to otvorene. Za to, ako sme obstáli na tohtoročnom šampionáte, by som ho nevinil. Padol do jamy, ktorá tu je už pätnásť rokov. Šatan si myslel, že keď donesie kanadského trénera, tak bude všetko klapať. Lenže zabudol, že musí doniesť aj hráčov, pretože tých nemáme," myslí si legendárna "žiletka", ktorá súhlasí s prácou doterajšieho prezidenta SZĽH. "Súčasný prezident Martin Kohút je podľa mňa človek na správnom mieste. Vie zohnať peniaze, je to výborný ekonóm a nevidím jeden dôvod na to, prečo sa chce prezidentskej stoličky zbaviť. Môj názor je teda taký, že práve on je jediný človek, ktorý môže túto funkciu zastávať," doplnil pre tablet.tv Jozef Golonka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: tablet.tv

Diskusia

Podobné články