Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Levice sa spojili s HK Nitra!

LEVICE - Vedenie klubov Levíc a Nitry v predposledný májový deň spečatili podpisom zmlúv spoluprácu.
Zdroj: 31891
Zdieľajte:

HK Levice bude v novej sezóne pôsobiť v St.Nicolaus lige, ktorú si vybojoval po trinástich rokoch. „Hlavne mladých, talentovaných chlapcov, ktorí začínajú v našom klube HK Levice s hokejom môže tešiť, že sa stavajú pevnou súčasťou tréningového procesu,, ale i štrukturálnej organizácie slávneho klubu HK Nitra. Prepojenie oboch klubov je maximálne.

Pozrite si aj

VIDEO Lipovský a jeho pohľad na slovenský hokej

Dnes má každý mladý hokejista na základe podpísanej zmluvy veľmi blízko do družstiev, ktoré patria vo svojich kategóriách k absolútnej špičke v slovenskom hokeji. V HK Levice sme sa netajili nikdy snahou vytvárať podmienky od detí až po dospelých tak, aby raz talentovaní chlapci mohli postupne na základe dobrej hry a človečiny prispievať k zvyšovaniu kvality hokeja vo svojom klube, zároveň tým i hrdosťou na svoj klub a neskôr aby tí najlepší dostávali príležitosť a stávali sa súčasťou extraligových klubov a slovenských reprezentačných výberov. Nie sú to prázdne slová.

Prečítajte si aj

Slovan dostal od mesta ďalšiu milosť

Preto sme pred minulou sezónou v našom klube nepodľahli tlakom kupčiť s hokejom. Vážime si všetkých, ktorým záleží na výchove vlastných hráčov, ľudí, ktorým pôjde o to, aby sa zvyšovala po každej stránke športová i spoločenská úroveň tejto krásnej a lákavej hry pre mládež. Minuloročná II. hokejová liga poodhalila veľké rezervy vo sfére riadenia slovenských hokejových súťaží. Na jej zápasy chodili tisícky divákov.

Prečítajte si aj

VIDEO Pod Urpín smeruje aj talentovaný odchovanec

Zimný štadión v Leviciach videl v súbojoch o druholigové body a potom o postup do I. hokejovej ligy skvelé zápasy so skvelými vedeniami hokejových druholigových klubov. Tí najkvalitnejší, ako prirodzené autority, by sa mali po júnovom kongrese objaviť v štruktúra Slovenského hokejového zväzu," uviedol na klubovom facebookovom profile po podpise zmluvy manažér HK Levice Marcel Ozimák, ktorý nitriansky hokej dôverne pozná. Zároveň sa Levice stávajú farmou extraligovej Nitry.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články