Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO St. Louis vyhralo prvý zápas vo finále NHL, rozhodol premiérový strelec

BOSTON - Hokejisti St. Louis Blues vyhrali druhý zápas finálovej série NHL proti Bostonu Bruins 3:2 po predĺžení a vyrovnali stav na 1:1.
Zdroj: 31876
Zdieľajte:

Domácich poslal do vedenia Charlie Coyle počas presilovky po prihrávke DeBruska, avšak Robert Bortuzzo a jeho nahodenie od mantinelu, ktoré so šťastím skončilo v rohu brány, vyrovnalo skóre. Rovnaký scenár sa zopakoval aj krátko na to. Nordström si vychutnal Binningtona, aby Vladimir Tarasenko v úniku dvoch proti jednému na dvakrát pretlačil puk za Raska.

Prečítajte si aj

Skúsený slovenský obranca sa po troch rokoch v Maďarsku presúva do Poľska

Prostredná časť hry presný zásah nepriniesla. Najviac zaujalo vypadnutie Vladimira Tarasenka, ktorý pre zdravotné problémy vynechal asi jedenásť minút, ale potom sa na ľad vrátil. Tam však od konca prvej časti chýbal obranca domácich Matt Grzelcyk.

Dosť opatrná bola posledná tretina. Aktívnejší boli hostia, no obrovské šanca sme videli až na jej konci. Carl Gunnarsson trafil žrď, následne Jordan Binnington skvele zlikvidoval šancu Davida Pastrňáka. Rozuzlenie prinieslo až predĺženie, v ktorom rozhodol obranca Carl Gunnarsson. Bol to jeho prvý gól v kariére v play-off. Blues zas prvýkrát v histórii NHL vyhrali finálový zápas.

Prečítajte si aj

Fanúšikovia Slovana sa dočkali: Oldřich Štefl skončil!

Boston Bruins - St. Louis Blues 2:3pp

Góly: 5. Coyle (DeBrusk, Pastrňák), 11. Nordström (Kuraly) – 10. Bortuzzo (Bozak, Gunnarsson), 15. Tarasenko (Schwartz), 64. Gunnarsson (R. O'Reilly, Sundqvist)

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články